Iulian Chifu, consilierul lui Băsescu, făcut clovn de Dmitri Rogozin

iulian-chifu
iulian-chifu

Conflictul dintre Iulian Chifu, consilierul preşedintelui României şi vicepremierul rus Dmitri Rogozin pare departe de final. Astfel că, după ce Chifu i-a recomandat lui Rogozin să pună mâna pe carte, replica acestuia nu a întârziat să apară și l-a numit „clovn”.

[caption id="attachment_254470" align="alignleft" width="300"] Iulian Chifu[/caption]

„V-am spus eu că Rogozin nu citeşte? Nici interviul în care e vorba despre el, nici măcar întrebarea ce îl invoca. Dacă ar fi citit vedea măcar despre ce era vorba. Şi că nu sunt politician. Că de jigniri... plin podul, pentru asta nu-ţi trebuie studii... Asta ţi se întâmplă când citeşti doar titlul senzaţional al unui ziar sau iei de bună întrebarea unui ziarist... Iar asta e gafă de politician minor. Ducă-se în plata Domnului!”, a scris Chifu pe Facebook.

La declaraţia de ieri a lui Chifu, Rogozin a reacţionat şi a scris pe Facebook că declaraţia sa „este un atac al clovnilor”.

Reacţia oficialului rus a venit după ce Chifu declarase, în urma unei vizite la Chișinău, că Rogozin este un politician cu aspiraţii la preşedinţia Federaţiei Ruse şi absolvent de actorie", fără experienţă în soluţionarea conflictelor.

 "Eu nu am aspiraţii politice în România, sunt doar consilier pentru Afaceri Strategice şi Securitate Internaţională al preşedintelui României şi sunt specializat în analiza de conflict şi decizie în criză. Suntem pe dimensiuni paralele, nu putem fi comparaţi, eu neavând aspiraţii politice, iar domnului Rogozin trebuindu-i să mai citească vreo două biblioteci pentru a discuta profesional despre conflicte", a precizat Chifu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel