Iulian Bulai, USR: Mă simt mizerabil. Ați întrecut orice limită de nesimțire

Iulian Bulai
Iulian Bulai

Iulian Bulai, deputat USR, a spus că nu a putut intra în Parlament alături de un funcționar european care venise în vizită.

”Astăzi mă simt mizerabil. Mă simt ca un tâlhar, nu ca un demnitar în Casa Poporului. Mă simt ca un copil mic pus la colț, sau ca un adolescent, la un internat comunist, care trebuie să ceară voie să părăsească clădirea sau să ceară voie să facă pipi în timpul orelor sau după ora 22.00.

Ne-au interzis să primim oaspeți în Parlament. Nu înțeleg de ce, dar asta e. Nu avem voie să mai venim cu oameni de la #rezist sau alți oameni. Dar să ne interzică și vizita cetățenilor străini in Parlament?

Tocmai urma să primesc vizita unui fost funcționar european de la Bruxelles. Cetățean belgian. Om la locul lui. Un profesionist cu care mă întâlnesc cu drag. Nu m-au lăsat să intru cu el în Parlament: am băut apă minerală la cafeneaua de la intrarea turiștilor.

Explicația de la Secretariatul General, unde am solicitat audiența la doamna Silvia Mihalcea, secretar general al Camerei Deputaților:

- interdicția de vizită nu menționează cetățenia.

Înțeleg că vreți să ne țineți deoparte de societatea civilă din România, reușiți să ne țineți și departe de cei apropiați sau de consilierii noștri, dar să interzici unui cetățean străin să viziteze un demnitar român?

Să ne țineți departe și de Europa și de cetățenii ei? Nu ne izolați total. Nu aveți acest drept. Nu v-a votat nimeni să faceți asta în Parlament.

Istoria vă va aminti ca niște sabotori. Ați întrecut orice limită de nesimțire, impertinență și capacitate de a umili poporul care ne-a trimis aici. Opriți-vă din acest măcel al democrației. România are alte priorități.

NB: de ieri dimineața am trimis deja o sesizare la CNCD. Aștept raspuns. Termen de soluționare a sesizărilor: 90 de zile”, a scris Iulian Bulai pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel