Bulai poartă șosetele soției sale. Turcescu: ”Pantofi de rahat” / ”Sper să nu se scandalizeze și Dana Budeanu” / foto

După ce Robert Turcescu a râs de șosetele lui Iulian Bulai, parlamentarul USR a spus că sunt, de fapt, ale soției sale.

”Am terminat o dezbatere lungă și inegală la TV. Intru pe fb și văd că Robert Turcescu este foarte scandalizat de ciorapii mei. Mi-a făcut fotografie să mă rușineze public. Îl înțeleg. Și îi mulțumesc. Îmi place. O împărtășesc cu voi. Domnule Turcescu, aveți o bilă albă de la mine .PS: Viața e prea scurtă pentru a avea mereu ciorapi negri. Sper să nu se scandalizeze și Dana Budeanu”, a scris Iulian Bulai pe Facebook. Apoi, parlamentarul USR, întrebat cine l-a îmbrăcat, a spus că ”Șosetele sunt ale soției. Asta trebuie sa recunosc. Cravata am luat-o recent”.

Ulterior, Robert Turcescu i-a scris următorul comentariu: ”Nu ciorapii tai sunt problema, ci găunoșenia de care dai dovadă. Deocamdată păcălești niște oameni, intr-o zi te vor auzi cum suni cu adevărat: a gol. PS: sosetele sunt cool, pantofii sunt de rahat”.

Scandal la Realitatea Plus

Robert Turcescu și Iulian Bulai au avut o dezbatere televizată privitoare la definiția unui cuvânt atât de utilizat de clasa politică în ultima vreme, reziliența.

Planul Național de Redresare și Reziliență a iscat o adevărată confruntare, marți seară, la Realitatea Plus. În emisiunea 100% realizată de Laurențiu Botin, Robert Turcescu l-a întrebat pe deputatul USR-PLUS Iulian Bulai, președintele Comisei de Cultură din Parlamentul României, ce înseamnă termenul reziliență.

Robert Turcescu: Dacă îmi dați definiția cuvântului reziliență, vă declar cel mai cult președinte al unei Comisii de Cultură din Parlamentul României. Să învățăm împreună, domn 'le, ce înseamnă reziliență?

Iulian Bulai: Vă rog să luați puțin distanță față de mine pentru că este pandemie.

VEZI ȘI SCANDALUL DE LA REALITATEA PLUS: Turcescu s-a năpustit la Bulai (USR), în direct, la Realitatea Plus: Ce înseamnă reziliență? / E un cuvânt mult mai complicat

2. -imagine fara descriere- (iulian-bulai-sosete_91768400.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel