Iulia Motoc, ironie fină la adresa colegilor din CCR

Judecătoarea Iulia Motoc, de la Curtea Constituţională, ne-a obişnuit ca la fiecare eveniment important în care CCR este implicată, să devină activă. Ea postează diferite mesaje pe pagina personală  de Facebook, afirmaţii care de obicei pot fi interpretate în dublă cheie.

După şedinţa CCR de astăzi, Iulia Motoc a spus pe pagina personală "Continui, ca şi tatăl meu, să urăsc laşitatea.". Această afirmaţie ar putea veni în completarea ipotezelor vehiculate astăzi, care spuneau că judecătorii nu au avut curajul să dea o decizie tranşantă.

Iulia Motoc s-ar fi putut referi la colegii săi de la CCR prin acest mesaj şi să îi acuze indirect de laşitate. Înainte de acest mesaj, Iulia Motoc a postat şi o melodie de a Mihaelei Ursuleasa, o melodie cunoscută pentru faptul că îndeamnă la calm.

Frânturile de declaraţii ale judecătorilor, ne arată însă că la CCR a fost un adevărat război. Aspazia Cojocaru, preciza imediat după şedinţă că "eu, după părerea mea, referendumul trebuia anulat". şi această declaraţie poate arăta că judecătorii au luat serios în calcul anularea, dar s-a impus cealaltă tabără.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel