Iulia Albu, ”înțepătură” la adresa Adelei Popescu, după ce i-a analizat ținuta

Iulia Albu a comentat una dintre ținutele Adelei Popescu.

Iulia Albu a transmis o înțepătură la adresa prezentatoarei Adela Popescu, în cea mai recentă ediție a emisiunii „Poliția Modei”. 

Adela Popescu s-a prezentat la un eveniment monden, organizat seara, purtând un ansamblu din material de blug. Pe jacheta ei existau mai multe chei care aveau rolul de accesorii, detaliu ce nu a fost deloc pe placul Iuliei Albu. 

„Această Adela Popescu a noastră s-a gândit să vină în întâmpinarea celorlalți invitați care și-au lăsat cheile de la casă pe jacheta ei. (...) Nu poți să susții o asemenea ținută dacă tu nu ai un discurs pe măsură, discursul neînsemnând doar ce scoți pe gură, ci și felul în care te uiți, felul în care mergi și alte lucruri.”, a fost reacția Iuliei Albu la adresa ținutei și stilului vestimentar al Adelei Popescu.

„A spus că o femeie trebuie să fie cultă cât de cât. Adică unde? Doar în cap? Doar în picioare? Asta cu „cultă cât de cât” mărturisesc că nu am înțeles-o niciodată. În rest, nu prea am înțeles ce-a spus”, a mai punctat stilista, citată de spynews.ro.

 

Citește și...

Adela Popescu și Cabral fac echipă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, filmat în Republica Dominicană

Adela Popescu și Cabral vor prezenta show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, difuzat în curând la Pro TV. 

„Experiența Sunt celebru, scoate-mă de aici nu este doar pentru cei care intră în concurs, ci și pentru mine. Mă bucur că pot face asta cu Cabral, alături de care am prezentat prima emisiune LIVE din viața mea, în urmă cu… nici nu mai contează câți ani. Îi admir pe cei care vor intra în acest reality show pentru curajul de a-și depăși propria condiție. Nu este ușor nici măcar să iei decizia asta, dar să fii acolo, în junglă, departe de tot și toate, având curajul să stai față în față cu necunoscutul. Abia aștept să văd care sunt concurenții, la ce provocări vor fi supuși și cum vor depăși fiecare zi din jungla Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, a spus Adela Popescu pentru revista VIVA!

Și Cabral este bucuros că face echipă cu Adela Popescu. „Mă bucur că sunt alături de Adela în povestea asta, am mai lucrat împreună și este genul de partener atent și pe care te poți baza, cu experiență și trecută prin multe. Emisiunea rămâne un experiment, asta a fost de la primul sezon, vedetele știu în ce se bagă și merg acolo nu ca să se îmbogățească, ci mai ales ca să-și demonstreze lor – și, desigur, și publicului – că sunt și că pot mult mai mult decât au reușit să demonstreze până atunci. Sigur, foarte importantă este lista de concurenți ce vor intra în acest experiment… și eu sunt curios să-i văd pe toți în tabără și-apoi să așteptăm să vedem dacă cedează și strigă: Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, a declarat Cabral.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel