Iubire regăsită după sute de mailuri trimise la persoane necunoscute

Sebastian Florea / 11 sep 2018 / 19:32 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Pentru a găsi o tânără cunoscută cu o seară în urmă, un canadian a trimis e-mail-uri la 246 de persoane cu acelaşi prenume.

Pentru a găsi o tânără cunoscută cu o seară înainte, care îi dezvăluise doar că o cheamă 'Nicole', un student canadian a trimis e-mailuri la 246 de persoane cu acelaşi prenume de la Universitatea din Calgary.

Încântate de iniţiativă, tinerele contactate au luat apoi legătura unele cu altele şi şi-au dat întâlnire pentru a se cunoaşte, relatează AFP marţi. 'Avem acum o reţea de Nicole', a povestit pentru AFP Nicole Manaog, studentă la comunicare.

Nu-i ştia decât prenumele

Carlos Zetina, un student de la Universitatea din Alberta, a întâlnit-o Nicole Toetenel joia trecută, însă cum nu-i ştia decât prenumele, a contactat toate personale numite Nicole de la universitate printr-un e-mail cu titlul 'te-am cunoscut seara trecută şi mi-ai dat un număr greşit'. Spre ghinionul lui Carlos, Nicole Toetenel era o studentă olandeză venită la un program de schimb în Canada, aşa că nu avea o adresă de email afiliată universităţii.

Celelalte Nicole, pe de altă parte, au început repede să schimbe între ele sute de mesaje. După continuarea acestor conversaţii pe reţelele de socializare - fără Carlos - tinerele au decis să se întâlnească. 'Am creat o pagină de Facebook pentru noi (Nicolele) şi am vorbit online. E frumos că tehnologia ne-a permis să ne cunoaştem', a declarat pentru AFP Nicole Rathgeber, studentă la teatru.

'Adevărata Nicole'

Vineri după-amiaza, mai multe Nicole s-au întâlnit la un bar aflat lângă campusul universitar, din cartierul Kensington din Calgary - la invitaţie răspunzând 15 studente, profesoare şi angajate ale universităţii.

'Adevărata Nicole', aşa cum este numită acum tânăra care l-a pus pe jar pe Carlos, a aflat în cele din urmă de situaţie printr-o prietenă vineri seara şi este aşteptată la a doua întâlnire a 'Nicolelor' de vinerea viitoare, la care şi-au anunţat prezenţa peste 25 de tinere. Tânăra l-a contactat până la urmă pe Carlos şi au stabilit să se întâlnească la o cafea în timpul săptămânii.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24