ITF, Dobrici. Cinci românce calificate în optimi

România are cinci jucătoare în optimile turneului ITF de la Dobrici.

Cinci jucătoare române de tenis s-au calificat în optimile de finală ale turneului ITF de la Dobrici (Bulgaria), dotat cu premii totale de 25.000 de dolari, Andreea Amalia Roşca, Irina Fetecău, Cristina Dinu, Jaqueline Adina Cristian şi Nicoleta-Cătălina Dascălu.

Alte şase românce au pierdut în primul tur.

Roşca, principala favorită, a dispus cu 3-6, 6-2, 7-5 de grecoaica Despina Papamichail, urmând să joace în optimi cu Irina Fetecău, care s-a impus cu 6-7 (1), 6-1, 7-5 în faţa Gabrielei Talabă.

Cristina Dinu, victorioasă cu 6-2, 6-0 în faţa cehoaicei Gabriela Horackova, o va înfrunta în turul secund pe Jaqueline Adina Cristian, a cincea favorită, care a întrecut-o pe Ioana Gaşpar cu 6-4, 6-2.

Dascălu a câştigat cu 6-3, 7-5 meciul cu Miriam Bulgaru, iar adversara sa din optimi va fi rusoaica Victoria Kan.

Aqueline Cristian şi Gabriela Ruse, principalele favorite la dublu 

Elena Gabriela Ruse, a treia favorită, a fost învinsă în runda inaugurală de germanca Caroline Werner, cu 6-1, 3-6, 6-2, Georgia Andreea Crăciun a fost eliminată de norvegianca Ulrikke Eikeri, a patra favorită, cu 7-5, 6-3, iar Oana Georgeta Simion a fost întrecută de italianca Giulia Gatto-Monticone, a doua favorită, cu 5-7, 6-1, 6-2.

Jaqueline Cristian şi Gabriela Ruse sunt principalele favorite la dublu şi vor juca direct în sferturi, cu perechea Irene Burillo Escorihuela (Spania)/Despina Papamichail (Grecia).

Elena Bogdan şi Irina Fetecău vor înfrunta favoritele numărul patru, Amina Anşba (Rusia)/Katarzyna Piter (Polonia), iar Oana Georgeta Simion şi Gabriela Talabă vor juca împotriva cuplului Cristina Dinu (România)/Aymet Uzcategui (Venezuela), cap de serie numărul doi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel