ITALIA - ROMÂNIA 2-2: Stancu și Andone au marcat pentru naționala pregătită de Iordănescu

Naționala de fotbal a României a plecat neînvinsă de la Bologna, unde marți seară a întâlnit reprezentativa similară a Italiei, într-o partidă amicală.

Elevii lui Anghel Iordănescu au terminat la egalitate, scor 2-2, meciul cu Squadra Azzurra, după 90 de minute spectaculoase și cu multe răsturnări de situație.

”Tricolorii” au deschis scorul în minutul 8, prin Bogdan Stancu. Acesta a profitat de o gafă a lui Barzagli și a marcat cu un şut plasat, la colțul lung, expediat din centrul careului. 

Italia a revenit după pauză, când a egalat prin Marchisio, din penalty, în minutul 56. Gabbadini și-a adus echipa în avantaj la 20 de minute după pauză, cu o lovitură de cap, la finalul unei faze în care apărarea noastră s-a oprit și a cerut ofsaid. 

România a egalat în minutul 88, prin nou-intratul Florin Andone, care a fost omul potrivit la locul potrivit. Maxim a centrat, Chiricheş a reluat spre poarta lui Sirigu, care a respins slab mingea, iar vârful Cordobei a înscris din apropiere.

Echipele de start:

Italia - 4-4-2: Buffon - Darmian, Barzagli, Bonucci, Chiellini - Florenzi, Marchisio, Soriano, El Shaarawy - Pelle, Eder

România - 4-2-3-1: Tătăruşanu - Săpunaru, Chiricheş, Grigore, Raţ - Pintilii, Hoban - Torje, Budescu, Stancu - Keşeru

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel