EXCLUSIV  IT-iştii români, muncitori de bază în companii străine. Sorin Valeriu Naş: De ce să cumpărăm de la alţii ce produc ai noştri?

IT-iști - foto simbol
IT-iști - foto simbol

Sorin Valeriu Naş, preşedintele partidului Forţa Naţională, a vorbit, în exclusivitate pentru DC NEWS, despre specialiștii în IT din România care lucrează pentru alte țări. 

"Lucrează pentru alte ţări, pentru produse pe care noi le plătim (tehnologii, licenţe de tot felul). De ce să le cumpărăm de la alţii, având înglobate în ele forţă de muncă românească? Administrarea multora dintre companii a fost una defectuoasă şi se perpetuează în ultimii 30 de ani. Sunt multe interese într-adevăr. Statul trebuie să vină cu soluţii, să investească în companii cu capital de stat, în domenii în care alte persoane fizice, investitori privaţi  nu vor să investească sau în domenii care reprezintă domenii de interes strategic. Nu neapărat domenii unde profitul este foarte mare. Inclusiv în ceea ce priveşte o criză de genul acesteia. Lumea a realizat cât de important este să ai producţii pe anumite domenii care să îţi asigure independenţa. Nu te poţi baza doar pe importuri, când vine o criză de genul celei actuale", a declarat Sorin-Valeriu Naş în exclusivitate la DC NEWS. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel