ISRAELA Vodovoz a murit. Oana Turcu, DEZVĂLUIRE cumplită

Scutaru Cristina / 10 Martie 2018 / 08:57 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Oana Turcu a făcut un comentariu după ce Israela Vodovoz a murit.

"Vorbeam o dată la două săptămâni. Îmi cerea tot felul de trucuri de frumusețe. Acest lucru înseamnă că își dorea să trăiască, își dorea să fie tânără. Se pregătea pentru viața care urma să fie, de ce nu, tot cu Liviu. Dumnezeule! Este incredibil! Îmi spunea că trebuie să o înțeleg că ea nu poate să apară în public decât în momentul în care se simte bine, se simte frumoasă, după ce va slăbi. Până atunci, ea nu mai voia să apară. Sunt convinsă că nu s-a sinucis, dar în sufletul ei nu cred că se mai suporta așa cum era. Își ura condiția. Nu mai suporta că se îngrășase, îi căzuse părul. Cred că toate aceste lucruri au dărâmat-o. Este vorba despre autodistrugere", a zis Oana Turcu la Antena Stars.

VEZI ȘI: A murit Israela Vodovoz. DOSAR PENAL după deces

 

"Israela mi-a trimis mai multe cazuri pentru Fundația Mereu Aproape, iar Alessandra Stoicescu le-a preluat. Cred că acest lucru i-a dat viață, dar atât i-a fost drumul. Îmi este foarte greu să vorbesc despre ea la trecut", a adăugat și Cristi Brancu.

VEZI ȘI: Cristi Brancu spune ce NU ȘTIA NIMENI despre Israela


 

O poveste atipică de dragoste

Israela Vodovoz s-a căsătorit cu Liviu Arteni în 2008. Ei au format unul dintre cele mai noncoformiste cupluri din showbiz, dar diferența de vârstă nu a contat niciodată pentru ei și și-au continuat povestea de iubire, în ciuda criticilor celor din jurul lor. În mai 2016, Liviu Arteni a părăsit căminul conjugal, iar pe 14 decembrie 2016, cei doi au mers la un mediator, unde au semnat actele de divorţ.Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26