Isărescu, lui Teodorovici: O AIUREALĂ! Nu poți să vii cu o bombă ca asta, să explice acum

Mugur Isărescu a făcut un comentariu cu privire la declarația ministrului Finanțelor potrivit căreia ar fi auzit zvonuri că BNR face presiuni asupra băncilor pentru a nu scădea ROBOR-ul.

Mugur Isăresc a declarat, marți, la BNR, că nu a primit până acum nicio invitație la Ministerul Finanțelor, așa cum anunța Eugen Teodorovici că va face la un moment dat. Mai mult, guvernatorul susține că astfel de lucruri nu trebuie să fie subiect de șuetă la televizor.

"Am auzit, ca să zic așa, prin piață. Dar aceste chestiuni nu se fac la o șuetă la televizor. Nu am primit documentul. Nu am ce să comentez", a declarat Isărescu.

Citește și: Teodorovici, zvonuri despre BNR: Sper să nu fie adevărat

Aici pot să fac un comentariu

Referitor la declarația ministrului Finanțelor potrivit căreia a auzit zvonuri despre presiuni pe care BNR le-ar face asupra băncilor să nu micșoreze ROBOR-ul după ce s-a publicat Ordonanta 114, Mugur Isărescu susține că este o "aiureală". 

"Întrebați-l pe ministru ce a vrut să spună, dar aici pot să fac un comentariu. Ce presiuni? Ăsta e intrumentul nostru, noi nu facem presiune, dacă apare vreo problemă mișcăm dobânda în sus și în jos cum am făcut-o. Ce ne jucăm cu asta? Asta e o aiureală că am făcut noi presiuni! Ce presiuni să facem?", a declarat guvernatorul.

Mugur Isărescu a mai spus că ”Nu poți să vii așa cum o bombă cum e legea asta anti-lăcomie înainte de Crăciun. Domnul ministru de Finanțe, Eugen Teodorovici, să vorbească acum cu băncile, să le explice legea. Sunt anumite prevederi pe care, vă spun, că nici noi nu le înțelegem.”

Citește și: Șeful ANAF, schimbat. Teodorovici: Ăsta e motivul principal

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel