Isărescu mi-a infirmat că va candida la Președinție, spune Pavelescu

pavelescu
pavelescu

Co-președintele alianței D.A, Aurelian Pavelescu, a declarat, vineri, într-un interviu acordat Evenimentul Zilei, că se vorbește despre guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, ca despre un candidat al dreptei la alegerile prezidențiale, dar economistul i-a infirmat personal lui Pavelescu că ar avea astfel de aspirații.

”Este un candidat puternic şi asta apare în sondajele de opinie. Am avut însă o scurtă conversaţie cu domnia sa, ne-am întâlnit la înmormântarea lui Radu Vasile, şi am încercat să îi sugerez o întrebare şi nu a confirmat”, a spus Pavelescu despre guvernatorul BNR. ”Mai degrabă a infirmat şi nu am insistat”, a adăugat Pavelescu, despre răspunsul lui Isărescu privind o posibilă candidatură la alegerile din 2014.

Pavelescu anunță că liderul Forței Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, este candidatul Alianței D.A la alegerile prezidențiale, iar celelalte formațiuni de Dreapta ar trebui să-l susțină, dată fiind popularitatea fostului premier între personajele din partea dreaptă a eșicherului politic. ”Sunt decizii politice care nu pot fi luate conjunctural. Dar Mihai Răzvan Ungureanu este un candidat viabil, este candidatul pe Dreapta care apare cel mai bine în sondaje la acest moment şi eu cred că va face o figură bună la prezidenţiale. Sigur că nu suntem singuri pe scena politică, dar orice eventuală negociere va depinde în primul rând de Mihai Răzvan Ungureanu. Este decizia lui, eu şi PNŢCD-ul susţinem acest demers”.

Aurelian Pavelescu crede că prezidențiabilul USL, Crin Antonescu, nu va câștiga alegerile prezidențiale, iar PSD îi va retrage acestuia sprijinul până în scrutinul de anul viitor. ”Crin Antonescu nu cred că mai are şanse. Cred că este compromis şi nu sunt primul care o spun. El nu va avea susţinerea nici a electoratului de Dreapta şi nici a electoratului PSD. Nu cred că mai are niciun fel de şansă. Cred că va veni momentul în care PSD îşi va retrage sprijinul şi va găsi o alternativă”, opinează Pavelescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel