IRLANDA DE NORD-ROMÂNIA, SCOR. Anghel Iordănescu: Meci important

Meciul Irlanda de Nord - România se va disputa sâmbătă seară, 13 iunie, începând cu ora 21:45. Informațiile importante din timpul partidei le veți găsi pe www.dcnews.ro.

Anghel Iordănescu a admis că meciul dintre Irlanda de Nord și România, din 13 iunie, de la Belfast, este foarte important, în perspectiva calificării la EURO 2016.

"E un meci cu mare încărcătură şi pentru noi, dar şi pentru adversari. Pe lista medicului echipei naţionale sunt opt probleme, fotbalişti pe care fie nu putem conta pe ei, fie se află în recuperare. Am dorit iniţial să facem o vacanţă activă, cu jucătorii şi familiile lor, în Austria, la munte, dar nu am reuşit. În concluzie, jucătorii au avut doar cinci-şase zile de vacanţă, iar apoi am avut mari probleme în convocarea lor, sosind în şase grupuri diferite. Ultimul nici nu a ajuns încă, fiind alcătuit din Raţ şi Sânmărtean, care se află la Belgrad, pentru recuperare", a spus Anghel Iodănescu la TVR, post care va transmite meciul.

IRLANDA DE NORD ROMANIA în preliminariile EURO 2016. "Adversarii noştri au un avantaj, pentru că au jucat două meciuri de pregătire, cu Qatar, 1-1, şi cu Irlanda, 0-0. Noi nu am putut să programăm un asemenea joc şi am făcut o partidă amicală cu o echipă de liga a treia (5-0 cu Metaloglobus)", a mai declarat Anghel Iordănescu despre meciul Irlanda de Nord-România.

VEZI ȘI: IRLANDA de NORD-ROMÂNIA, scor FINAL. Meci 13 iunie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel