Irinel Columbeanu, candidatul unui partid care nu mai există

columbeanu1
columbeanu1

Irinel Columbeanu așteaptă, joi, verdictul instanței privind validarea candidaturii sale din partea Partidului Popular și al Protecției Sociale, contestată de un vicepreşedinte al UNPR, Nicolae Popescu, care susține că PPPS nu mai există, fiind asimilat de partidul progresiștilor.

La nicio zi după ce Irinel Columbeanu și-a depus candidatura la Primăria Generală din partea PPPS, Nicolae Popescu, vicepreședinte al UNPR, a depus, joi, o contestaţie la tribunal susţinând că PPPS are o mică problemă: nu mai există, deoarece a fuzionat cu UNPR.

"Domnia sa nu ştie, probabil, că cei care îl sprijină sunt neaveniţi în ceea ce priveşte reprezentarea PPPS", a declarat Popescu, citează RTV.net.

De celaltă parte, Irinel Columbeanu este convins că poziţia sa este inatacabilă. "UNPR a depus la tribunal protocoalele a două fuziuni prin absorbţie: unul cu PIN şi altul cu PPPS. Primul a fost validat, al doilea nu, deoarece era semnat de către o persoană care nu avea calitatea necesară să o facă, anume domnul Popescu", a explicat Columbeanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel