IRINA BEGU - SUAREZ NAVARRO LIVESCORE la BRD Bucharest Open

IRINA BEGU - SUAREZ NAVARRO LIVESCORE la BRD Bucharest Open. În semifinalele de la BRD Bucharest Open, Irina Begu, cap de serie numărul șapte, o va întâlni pe a doua favorită a turneului, Carla Suarez Navarro. Meciul dintre Irina Begu și Carla Suarez Navarro va fi transmis în format LIVE SCORE, pe WWW.DCNEWS.RO începând cu ora 15:00.

Irina Begu s-a calificat în finala BRD Bucharest Open 2017.


Deși pleca cu șansa secundă, sportiva noastră a trecut de Suarez Navarro în două seturi echilibrate în care Irina a jucat extraorinar. Begu a câștigat cu 7-5 / 7-5

Știrea inițială:

IRINA BEGU - SUAREZ NAVARRO LIVESCORE la BRD Bucharest Open. Irina Begu s-a calificat, vineri, în semifinalele turneului de tenis BRD Bucharest Open, dotat cu premii în valoare de 226.750 dolari, după ce a învins-o în sferturile de finală, cu 7-5, 6-0, pe franțuzoaica Pauline Parmentier (107 WTA).

IRINA BEGU - SUAREZ NAVARRO LIVESCORE la BRD Bucharest Open. Jucătoarea română clasată pe locul 58 WTA și-a adjudecat 11.300 de dolari și 110 puncte, urmând să o întâlnească în semifinalele competiției găzduite de Arenele BNR pe favorita numărul 2, Carla Suarez Navarro (34 WTA).

IRINA BEGU - SUAREZ NAVARRO LIVESCORE la BRD Bucharest Open. Irina Begu se așteaptă la un meci greu în semifinale cu Carla Suarez Navarro, favorita numărul 2 a turneului.

IRINA BEGU - SUAREZ NAVARRO LIVESCORE la BRD Bucharest Open. "Carla este o jucătoare dificilă, va fi greu, am mai jucat cu ea. Este solidă, ia mingea repede, dar încă nu m-am gândit la ce se va întâmpla mâine, încă mă bucur de victoria de azi. Nu va fi nicio problemă că voi juca două meciuri în aceeași zi, atât la simplu, cât și la dublu. Sunt pregătită și sper ca și la dublu să fac un rezultat cât mai bun", a zis Irina Begu.

IRINA BEGU - SUAREZ NAVARRO LIVESCORE la BRD Bucharest Open. Meciul dintre Irina Begu și Carla Suarez Navarro va fi transmis în format LIVE SCORE pe WWW.DCNEWS.RO începând cu ora 15:00.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel