IRINA BEGU - SERENA WILLIAMS LIVE SCORE în SEMIFINALE la ROMA

IRINA BEGU - SERENA WILLIAMS LIVE SCORE în SEMIFINALE la ROMA. 

Românca a impresionat în primul set, în care a împins-o la maximum pe Serena, cu un tenis extrem de elaborat. Actul doi a fost dominat însă de americancă, deşi Irina îl începuse cu break. Begu părăseşte un turneu fantastic, în care a reuşit să atingă prima semifinală Premier 5 a carierei, obţinând astfel 350 de puncte WTA ce o vor propulsa în Top 30 începând de luni.

Serena a învins-o pe Irina și merge în finală.

6-1

5-1

4-1

3-1

2-1

1-1

0-1

A început setul 2.

-------------------

SETUL 1: SERENA WILLIAMS - IRINA BEGU LIVE SCORE

Serena Williams a câștigat primul set.

6-4

5-4

4-4

4-3

4-2

Jocul a fost reluat.

Meciul este întrerupt iar din cauza ploii.

3-2

3-1

Jocul se reia. Jucătoarele au revenit pe teren.

Meciul a fost întrerupt din cauza ploii.

2-1

1-1

1-0

A început primul set.


-----

IRINA BEGU - SERENA WILLIAMS LIVE SCORE în SEMIFINALE la ROMA. Este prima dată când Irina Begu și Serena Williams se duelează.

IRINA BEGU - SERENA WILLIAMS LIVE SCORE în SEMIFINALE la ROMA. Irina Begu s-a calificat vineri în semifinalele turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2.599.610 dolari, după ce a învins-o în două seturi pe japoneza Misaki Doi, 6-2, 7-6 (3).

IRINA BEGU - SERENA WILLIAMS LIVE SCORE în SEMIFINALE la ROMA. Irina Begu (35 WTA) a avut nevoie de o oră și 48 de minute pentru a trece de Misaki Doi (45 WTA), pe care nu o mai întâlnise până acum. Pentru accederea în semifinale, românca a obținut 107.860 euro și 350 de puncte WTA.

IRINA BEGU - SERENA WILLIAMS LIVE SCORE în SEMIFINALE la ROMA. Serena Williams a ajuns în semifinalele turneului de la Roma după ce a învins-o pe rusoaica Svetlana Kuznețova (19 WTA) în două seturi, scor 6 - 2, 6 - 0, în doar 53 de minute de joc.

IRINA BEGU - SERENA WILLIAMS LIVE SCORE în SEMIFINALE la ROMA. Irina Begu a avut o evoluție de excepție nu doar la simplu, ci și la proba de dublu unde a jucat alături de Monica Niculescu. Joi și vineri au fost două zile infernale pentru că românca a avut două partide la distanță de câteva ore, partide care s-au terminat fabulos pentru sportiva noastră.

[citeste si]

IRINA BEGU - SERENA WILLIAMS LIVE SCORE în SEMIFINALE la ROMA. Vineri, perechea română Irina Begu/Monica Niculescu a obținut o victorie cu 7-6 (4), 6-3 în fața favoritelor numărul trei, Timea Babos (Ungaria)/Iaroslava Șvedova (Kazahstan), în sferturile de finală.

IRINA BEGU - SERENA WILLIAMS LIVE SCORE în SEMIFINALE la ROMA. Irina Begu și Monica Niculescu s-au impus după o oră și 29 de minute și și-au asigurat un cec de 30.920 euro și 350 puncte WTA.

IRINA BEGU - SERENA WILLIAMS LIVE SCORE în SEMIFINALE la ROMA. În penultimul act, româncele vor înfrunta principalele favorite ale turneului, Martina Hingis (Elveția) și Sania Mirza (India).

IRINA BEGU - SERENA WILLIAMS LIVE SCORE în SEMIFINALE la ROMA. Meciul dintre Irina Begu și Serena Williams este programat pentru sâmbătă și va fi transmis în format LIVE SCORE pe WWW.DCNEWS.RO. Rămâneți aproape pentru a afla ora partidei dintre Irina Begu și Serena Williams.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel