Irina Begu, provocare uriașă în meciul cu Angelique Kerber în FED CUP

IRINA BEGU - ANGELIQUE KERBER LIVE SCORE. Irina Begu a declarat că știe cum să abordeze din punct de vedere tactic întâlnirea de sâmbătă cu Angelique Kerber, numărul trei mondial, din deschiderea barajului pentru menținerea în Grupa Mondială a Fed Cup dintre România și Germania.

IRINA BEGU - ANGELIQUE KERBER LIVE SCORE. Begu a adăugat că este mult mai odihnită decât în urmă cu aproximativ o săptămână, când a pierdut în fața jucătoarei germane cu 6-2, 6-3, în sferturile de finală ale turneului de la Charleston (Carolina de Sud).

IRINA BEGU - ANGELIQUE KERBER LIVE SCORE. "Cred că e bine, deși nu știu dacă are prea mare importanță dacă joc în primul sau în al doilea meci. Eu sunt pregătită să-mi fac treaba. Față de meciul precedent cu Angelique Kerber, de la Charleston, lucrurile stau altfel. Acum sunt mult mai odihnită, iar asta consider că este un atu. Tactic știu cum să abordez meciul, anul trecut am câștigat meciul de la Roma cu Kerber, am mai jucat și la Australian Open, pe hard. Va fi un meci interesant, împreună cu Alina Tecșor și cu antrenorul meu vom decide cum voi juca mâine", a spus jucătoarea română.

IRINA BEGU - ANGELIQUE KERBER LIVE SCORE. Irina Begu susține că presiunea din meciul de deschidere a întâlnirii cu Germania va fi pe umerii adversarei sale. "Faptul că jucăm acasă ne ajută foarte mult. Publicul a fost de fiecare dată în spatele nostru și ne-a ajutat, așa că mâine cred că presiunea va fi pe Kerber, nu pe mine", a explicat numărul 35 mondial.

IRINA BEGU - ANGELIQUE KERBER LIVE SCORE. Irina Begu (25 de ani) și Angelique Kerber (28 de ani) s-au întâlnit până acum de cinci ori, jucătoarea germană conducând cu 3-2. Ultima oară, cele două s-au întâlnit la 8 aprilie, în sferturile de finală ale turneului de la Charleston, unde jucătoarea germană s-a impus cu 6-2, 6-3.

IRINA BEGU - ANGELIQUE KERBER LIVE SCORE. Conform tragerii la sorți de vineri, Irina Begu o va întâlni pe Angelique Kerber, sâmbătă, de la ora 13,00, în primul meci de simplu al confruntării dintre echipele de tenis ale României și Germaniei, care are loc în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în barajul pentru menținerea în Grupa Mondială a Fed Cup.

IRINA BEGU - ANGELIQUE KERBER LIVE SCORE. Al doilea meci de simplu le va opune pe Simona Halep, numărul șase mondial, și Andrea Petkovic (30 WTA).

IRINA BEGU - ANGELIQUE KERBER LIVE SCORE. Toate meciurile vor fi transmise în format LIVE SCORE pe WWW.DCNEWS.RO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel