IRINA BEGU - MISAKI DOI LIVE SCORE în SFERTURI la ROMA

IRINA BEGU - MISAKI DOI LIVE SCORE în SFERTURI la ROMA. Irina Begu s-a calificat vineri în semifinalele turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2.599.610 dolari, după ce a învins-o în două seturi pe japoneza Misaki Doi, 6-2, 7-6 (3). Irina Begu o poate întâlni în semifinale pe Serena Williams, dacă numărul unu mondial va trece de Svetlana Kuznetsova.

SETUL 2: IRINA BEGU - MISAKI DOI LIVE SCORE 

7 - 6 FANTASTIC! Irina Begu a câștigat meciul cu Misaki Doi!

6 - 6 Soarta setului se va decide în tie-break.

5 - 6 Irina Begu servește pentru a rămâne în meci.

5 - 5 Game la 0 câștigat de Irina Begu.

4 - 5 Misaki Doi a mai luat un game.

4 - 4 Game foarte mare câștigat de Irina Begu pe propriul serviciu după ce a salvat două mingi de break.

3 - 4 Misaki Doi a reintrat în joc.

3 - 3 Irina Begu a început să joace iarăși la nivelul din primul set. Game la zero pentru româncă!

2 - 3 Misaki Doi rămâne în avantaj.

1 - 3 Break reușit de Misaki Doi.

1 - 2 Misaki Doi prinde încredere și trece din nou în avantaj pe tabelă.

1 - 1 Game la zero pentru Irina Begu. Românca îi răspunde cu aceeași monedă lui Misaki Doi.

0 - 1 Game alb pentru Misaki Doi.

0 - 0 A începutul setul doi.

SETUL 1: IRINA BEGU - MISAKI DOI LIVE SCORE 

6-2. Irina Begu câștigă primul set cu un nou game alb!

5-2. Irina Begu face un nou break și va servi pentru câștigarea setului.

4-2. Japoneza reduce din diferență și urmează la serviciu.

4-1. Foarte bine! Irina se distanțează la trei game-uri și se aproprie de câștigarea primului set.

3-1. Irina Begu reușește un game alb!

2-1. Misaki Doi câștigă primul său game din acest meci și reduce in diferență.

2-0. Jucătoarea noastră reușește break-ul!

1-0. Irina Begu câștigă primul game al meciului.

A început meciul dintre Irina Begu și Misaki Doi.

Update: Meciul nu va începe mai devreme de 15:30

IRINA BEGU - MISAKI DOI LIVE SCORE în SFERTURI la ROMA. Până acum, Irina Begu și Misaki Doi nu s-au duelat în circuitul WTA. Câștigătoarea acestui meci se poate duela în semifinale cu Serena Williams, dacă liderul WTA trece de Svetlana Kuznețova.

IRINA BEGU - MISAKI DOI LIVE SCORE în SFERTURI la ROMA. Irina Begu știe la ce să se aștepte de la Misaki Doi în sferturile de finală de la Roma.

IRINA BEGU - MISAKI DOI LIVE SCORE în SFERTURI la ROMA. "Este o jucătoare periculoasă, joacă bine de ceva timp, nu sunt surprinsă. Ea este stângace. Se poate întâmpla orice, va fi un meci la fel de greu. Mă simt foarte bine fizic", a spus Irina Begu.

IRINA BEGU - MISAKI DOI LIVE SCORE în SFERTURI la ROMA. Irina Begu joacă vineri după o zi infernală, dar care s-a terminat cu rezultate spectaculoase. 

IRINA BEGU - MISAKI DOI LIVE SCORE în SFERTURI la ROMA. Irina Begu a confirmat forma bună din ultima vreme și s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA de la Roma, după ce a dispus cu 6-1, 6-4 de rusoaica Daria Kasatkina.

IRINA BEGU - MISAKI DOI LIVE SCORE în SFERTURI la ROMA. Irina Begu, care venea după o victorie de senzație în fața Victoriei Azarenka, nu a avut emoții în fața rusoaicei de 19 ani, de care a trecut cu 6-1, 6-4, în ciuda unei revenire pe final a Dariei Kasatkina.

IRINA BEGU - MISAKI DOI LIVE SCORE în SFERTURI la ROMA. Kasatkina câștigase singurul meci direct de până acum cu Irina Begu, anul trecut, la Moscova, în optimi, cu 6-3, 3-6, 6-3.

IRINA BEGU - MISAKI DOI LIVE SCORE în SFERTURI la ROMA. Ulterior, la câteva ore de la victoria de la simplu, Irina Begu a mai reușit un succes. 

IRINA BEGU - MISAKI DOI LIVE SCORE în SFERTURI la ROMA. Perechea română Irina Begu/Monica Niculescu s-a calificat spectaculos în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Roma (WTA), joi, după ce a dispus cu 2-6, 7-6 (1), 10-8 de cuplul Yung-Jan Chan (Taiwan)/Anna-Lena Groenefeld (Germania), cap de serie numărul șase.

IRINA BEGU - MISAKI DOI LIVE SCORE în SFERTURI la ROMA. Conduse cu 4-1 în setul al doilea și cu 8-5 în maxi-tiebreak, româncele au reușit să revină de fiecare dată și să încheie victorioase după o oră și 32 de minute.

[citeste si]

IRINA BEGU - MISAKI DOI LIVE SCORE în SFERTURI la ROMA. Irina Begu și Monica Niculescu, fără victorie în cele două turnee precedente în care au evoluat împreună (Australian Open, Madrid), și-au asigurat un cec de 15.565 euro și 190 puncte WTA.

IRINA BEGU - MISAKI DOI LIVE SCORE în SFERTURI la ROMA. Meciul dintre Irina Begu și Misaki Doi este programat pentru vineri. Partida Irina Begu - Misaki Doi este transmisă în format LIVE SCORE pe WWW.DCNEWS.RO. în jurul orei 15:00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel