IRINA BEGU - KRISTINA KUCOVA LIVE SCORE la CHARLESTON

Irina Begu a învins-o în trei seturi pe Kristina Kucova și este în optimi la Charleston. Scorul a fost 4-6, 6-2, 7-6 în partida contra slovacei.


IRINA BEGU - KRISTINA KUCOVA LIVE SCORE la CHARLESTON.
Irina Begu se duelează cu Kristina Kucova miercuri seară, la ora 20:00, în turul doi la Charleston. Meciul dintre Irina Begu și Kristina Kucova va fi transmis în format LIVE SCORE pe WWW.DCNEWS.RO.

IRINA BEGU - KRISTINA KUCOVA LIVE SCORE la CHARLESTON. Irina Begu s-a calificat, marți, în runda a doua a turneului WTA de la Charleston (Carolina de Sud), după 6-0, 6-0 cu turcoaica Cagla Buyukakcay.

IRINA BEGU - KRISTINA KUCOVA LIVE SCORE la CHARLESTON. Irina Begu joacă în turul secund cu Kristina Kucova (Slovacia), care a învins-o marți pe Silvia Soler Espinosa (Spania) cu 5-7, 7-5, 7-6 (2).

IRINA BEGU - KRISTINA KUCOVA LIVE SCORE la CHARLESTON. Irina Begu și Kristina Kucova (26 ani, 81 WTA) vor fi adversare în premieră.

IRINA BEGU - KRISTINA KUCOVA LIVE SCORE la CHARLESTON. Meciul dintre Irina Begu și Kristina Kucova este transmis, în format LIVE SCORE, pe WWW.DCNEWS.RO.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel