IRINA BEGU - JOHANNA LARSSON LIVE SCORE la CINCINNATI

UPDATE 22:30: Meciul Irinei Begu va începe după ora 00:30.


IRINA BEGU - JOHANNA LARSSON LIVE SCORE la CINCINNATI. Irina Begu (locul 23 în clasamentul mondial) va juca împotriva sportivei suedeze Johanna Larsson (poziţia 67 WTA) în primul tur al turneului de la Cincinnati, SUA. Meciul dintre Irina Begu și Johanna Larsson va fi transmis în format LIVE SCORE pe WWW.DCNEWS.RO începând cu ora 22:30.

IRINA BEGU - JOHANNA LARSSON LIVE SCORE la CINCINNATI. Nu este prima dată când Irina Begu se duelează cu Johanna Larsson.

IRINA BEGU - JOHANNA LARSSON LIVE SCORE la CINCINNATI. Bilanţul întâlnirilor directe dintre Irina Begu şi Johanna Larsson este 1-1, ambele desfăşurându-se pe hard. Irina Begu a câştigat în minimum de seturi la Seoul, în 2015, în timp ce Johanna Larsson s-a impus în primul tur la Australian Open, în acest an.

IRINA BEGU - JOHANNA LARSSON LIVE SCORE la CINCINNATI. Irina Begu vine după un turneu câştigat (la Florianopolis, pe hard) şi o participare la Jocurile Olimpice de la Rio.

[citeste si]

IRINA BEGU - JOHANNA LARSSON LIVE SCORE la CINCINNATI. La fel ca sportiva din România, Johanna Larsson preferă suprafeţele mai lente de zgură, dar a avut rezultate bune în carieră şi pe hard. Suedeza a acces din postura de lucky loser pe tabloul principal la Cincinnati, după ce a pierdut în ultima rundă a calificărilor (3-6, 3-6 cu Shuai Zhang).

IRINA BEGU - JOHANNA LARSSON LIVE SCORE la CINCINNATI. Rămâneți pe WWW.DCNEWS.RO pentru a afla cum se va desfășura partida dintre Irina Begu și Johanna Larsson. Meciul va începe în jurul orei 22:30.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel