Irina Begu, după meciul din FED CUP: Îmi pare rău

Irina Begu a declarat că a luptat cât a putut, dar a făcut multe greșeli neforțate care au dus în final la înfrângerea suferită în fața numărul 3 mondial, Angelique Kerber, în primul meci al întâlnirii România - Germania, din barajul pentru menținerea în Grupa Mondială a Fed Cup.

"Am trăit un sentiment unic astăzi. Mi-aș dori ca fiecare om să trăiască o asemenea atmosferă, un asemenea eveniment. Emoțiile au fost foarte mari la început, dar ulterior mi-am revenit. Publicul a fost extraordinar. Eu am luptat cât am putut și îmi pare rău că poate astăzi i-am dezamăgit pe unii. Dar le mulțumesc celor care m-au susținut indiferent care era situația scorului. Sunt mândră că avem o astfel de sală în România. Consider că am făcut destul de multe greșeli neforțate, iar în setul doi, când mi-am revenit, era poate un pic cam târziu. Tactica mea a fost să fiu agresivă, să joc liftat și apoi să intru cu drepta pe lung de linie. Dar atunci când dorința e prea mare, nu iese așa cum vrem", a spus Begu la finalul partidei.

Jucătoarea română are în continuare dureri la genunchi, dar a menționat că nu acesta este motivul pentru care a pierdut meciul. "Știam că întâlnesc o jucătoare foarte puternică, care a câștigat Australian Open. Acum două luni plângeam acasă și nu știam când revin. Dar acum mă bucur că sunt pe teren, îmi pare rău că nu am reușit mai mult. Am o problemă la genunchi care nu dispare atât de repede, trebuie s-o țin sub control. Dar nu asta m-a împiedicat să joc un tenis mai bun azi", a explicat jucătoarea.

Jucătoarea Irina Begu (35 WTA) a fost învinsă, sâmbătă, de Angelique Kerber, numărul 3 mondial, cu scorul de 2-6, 3-6, în primul meci al întâlnirii România — Germania, din barajul pentru menținerea în Grupa Mondială a Fed Cup, disputat în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel