Țiriac - Serena Williams, scandal de proporții. Cahill, în apărarea Simonei Halep: Comentariul tău e stupid!

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, a avut o reacție nervoasă după ce jucătoarea noastră a fost criticată pe Twitter.

Pe contul de Twitter al unui blog de sport a fost postat un mesaj dur către Simona Halep, în contextul războiului declarativ dintre Serena Williams și Ion Țiriac.

Jucătoarea noastră era acuzată că e permisivă cu declarațiile controversate ale miliardarului român, care a spus că "Serena are 90 de kile și 36 de ani, vreau altceva pentru tenisul feminin".

"Aștept ca Simona să fie întrebată despre acest subiect și să nu spună nimic pentru ca Mercedesul să nu-i fie luat", a fost mesajul de pe twitter către Simona Halep.

Australianul Darren Cahill a văzut mesajul și s-a grăbit să sară în apărarea Simonei. "Nu e normal și e total nedrept. Asta nu are nicio legătură cu Simona. Ea are doar respect pentru Serena. Comentariul tău e mai stupid decât al lui (n.r. Țiriac). E chiar mai rău", a fost reacția lui Cahill, potrivit GSP.

"Nu mă îndoiesc de respectul Simonei pentru Serena. Dar simt mereu că oferă răspunsuri cuminți când bunicul român începe să vorbească nebunește. Acesta era ideea comentariului meu", a fost ultima reacție de pe contul de Twitter care a postat mesajul critic la adresa Simonei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel