Țiriac, ironic după victoria istorică a Simonei: Nu am văzut meciul. Domnișoara Halep...

Ion Țiriac a comentat în mod ironic victoria istorică a Simonei Halep în fața Mariei Șarapova în optimile Turneului de la Beijing din China.

Deși Halep s-a impus pentru prima oară în fața Șarapovei (6-2 / 6-2), Țiriac spune că nu s-a uitat la meci. El a criticat faptul că Simona Halep face multe greşeli în joc, dând astfel posibilitatea adversarelor să profite.

"Domnişoara Halep este foarte darnică, extraordinar de darnică, face atâtea cadouri pe terenul ăla de tenis că nu ştii de unde le ia şi unde le duce.

În momentul în care a socotit unde poate să greşească şi îi dă şi posibilitatea adversarului să greşească, atunci riscul ei se reduce la jumătate.

Nu ştiu dacă evoluţia ei de acum i se datorează lui Andrei Pavel sau ei. Eu nu mă uit la meciuri, pentru că nu sunt pregătit să mă uit la meciuri d-astea. Șarapova este una dintre cele mai desăvârşite profesioniste. Halep, cred că poate să câştige orice, dar mai poate să şi piardă din când în când, cu oricine", a spus Ion Ţiriac, potrivit Telekom Sport.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel