Țiriac intervine în forță după eliminarea Simonei Halep. Dezamăgire uriașă

Ion Țiriac a vorbit despre gravele probleme de la Roland Garros privind faptul că o simplă ploaie dă peste cap toată competiția.

Omul de afaceri a dat și o explicați pentru care încă nu se poate construi un acoperiș stadioanelor de tenis de la Roland Garros.

Un conflict între organizatori și vecinii dintr-un cartier rezidențial ar fi motivul, cei din urmă opunându-se construcției din motive ecologice.

"Le spun de 20 de ani că trebuie să aibă un teren acoperit. La Madrid m-au ascultat și am ceea ce restul lumii nu are (3 terenuri acoperite - n.red.). Într-o țară există un lucru ce se numește democrație. Astăzi sunt zece oameni aflați la jumătate de kilometru distanță de teren care nu vor acoperiș. Guvernul francez spune da, orașul spune da, federația de tenis are atâția bani, dar sunt cei zece care spun nu. De ce e Franța cea mai democratică țară din lume?", a spus Țiriac pentru Tennis World Italia, scrie B1.

Ion Țiriac este de părere că această situație este una destul gravă, ținând cont că se înregistrează pierderi financiare destul de mari. În plus, nici imaginea Parisului nu este una tocmai potrivită din cauza acestei probleme.

"Parisul încasează 400 de milioane de euro pentru că gazduiește acest turneu. Despre ce vorbim aici? în afara Turului Franței (ciclism - n.red.), nu exista o altă competiție la fel de mare precum Roland Garros. Pierderile de luni se ridică la 100 de milioane de euro cu siguranță. Din reclame, drepturi TV... Ce le spui oamenilor din 210 țări? Ce ploaie? O lume întreagă râde acum!", a mai spus Ion Țiriac.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel