Țiriac: De mine nu-și bate joc nimeni, nici Iohannis, nici Cioloș

Ion Țiriac a mutat turneul de tenis de la București la Budapesta, în Ungaria. Omul de afaceri a explicat motivul uluitor pentru care a luat această decizie. 

De anul viitor turneul de tenis se va desfășura la Budapesta. Anul acesta nu a putut folosi terenul central de la Arenele BNR din cauză că există risc de prăbușire. Ion Țiriac a spus că s-a simțit batjocorit că nu a putut folosi terenul central, în timp ce proprietarul bazei, BNR, nu a făcut nimic pentru a soluționa problema. 

"De ce am mutat turneul? Treaba e simplă. De mine nu-și bate joc nimeni! Nici Iohannis, nici Cioloș, nici domnul guvernator, care poate are altă treabă și îl înțeleg. Neavând unde să organizez, mutăm turneul de la țigănie la Budapesta. Simplu! Nu era doar un turneu de tenis, era un eveniment anual, un eveniment social. Eu nu am cerut nimănui niciun ban, nici statului, nici Federației! Gata, s-a terminat! Să facă și altii turneu de tenis în Romania. BNR, Federația, Guvernul... Să facă ei turneu!", a spus Ion Țiriac pentru Digi Sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel