Ipoteză-șoc: Traian Băsescu, viitorul prim-ministru al României. E posibil?

Traian Băsescu
Traian Băsescu

Fostul ministru al Finanțelor în Guvernul Tăriceanu, Ionuț Popescu, a lansat pe blog un scenariu bombă în legătură cu viitorul politic al lui Traian Băsescu. Conform ipotezei difuzate de Ionuț Popescu, președintele Traian Băsescu ar putea ocupa, după încheierea mandatului la Cotroceni, funcția de premier. Declarația fostului ministru a fost prezentată la

Într-o postare intitulată „Traian Băsescu, viitor prim-ministru!”, Ionuț Popescu comentează declarația lui Traian Băsescu, prin care șeful statului a anunțat că nu se va retrage din politică după ce își va încheia mandatul la Cotroceni, în 2014.

„Oamenii se calmaseră, îşi dăduseră seama ce prostie a fost suspendarea lui Băsescu, aşteptau liniştiţi 2014, convinşi că Traian Băsescu le va trimite o carte poştală din porturile în care se va afla. Când, zbang, lovitura: Băsescu s-a răzgândit. Nu mai vrea să se retragă din politică. Când ei ştiau că se vor lupta, la mişto, doar cu Blaga... Ori suntem preşedinţi, ori nu mai suntem?”, a scris Ionuţ Popescu.

Citește și: De ce a anunțat Băsescu că nu se mai retrage din politică. Legătura cu Emil Constantinescu

Ionuţ Popescu a fost ministru al Finanţelor Publice în primul Guvern Tăriceanu.

De Ce News vă propune următoarea dezbatere: Credeți că este posibil acest scenariu, conform căruia Traian Băsescu ar putea ajunge premierul României? Dacă da, ce președinte credeți că l-ar numi pe Băsescu în funcția de prim-ministru?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel