Ipoteza lui Mircea Badea: Marcel Ciolacu are sosii

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Marcel Ciolacu are sosii!

Sau este ubicuu.

Acestea sunt cele două ipoteze ale lui Mircea Badea în ceea ce-l privește pe Marcel Ciolacu. De ce? Pentru că premierul României, liderul PSD, este peste tot. Unde te uiți, dai de Marcel Ciolacu. „Chiar și când dormi, te bântuie”, a zis Mircea Badea.

„Marcel Ciolacu este cel mai frenetic om. Unii spun că președintele Klaus Iohannis este cel mai leneș om de pe planetă. Eu nu spun că așa este, așa zic unii. Iar Marcel Ciolacu este pe tot terenul. Nu știu, dar am senzația că locuiesc cu Marcel Ciolacu. Mă întâlnesc cu el peste tot, eu necăutându-l practic. Nu mă refer fizic. Mă refer că pur și simplu este peste tot. Și în somn cred că te bântuie Marcel Ciolacu. Ba e în Israel, ba e în Ucraina, ba se luptă cu băncile în România, ba face super reforme fiscale, ba se răzgândește cu privire la cash, ba ne spune de Schengen, ba merge în Egipt și așa mai departe.

Nu știu dacă Vladimir Putin are sosii, dar cred că Marcel Ciolacu are sosii! Nu are cum să fie peste tot... Sau este ubicuu?! Ubicuitatea este proprietatea de a te afla în același timp în mai multe locuri. Ori este ubicuu, ori are sosii”, a zis Mircea Badea la Antena 3 CNN.

„Pe cât de leneș le pare unora Klaus Iohannis, pe atât de frenetic și inuman (n.r. - în sensul că este un tăvălug și că este peste tot) mi se pare Marcel Ciolacu. Este tăvălugul Ciolacu”, a mai spus Mircea Badea.

CITEȘTE ȘI: Ciolacu, gest demn de președinte. Doar Emil Constantinescu a mai făcut o mișcare similară pentru România. Tache, Ciuvică și Chirieac, reacții / video - https://www.dcnews.ro/ciolacu-gest-demn-de-presedinte-doar-emil-constantinescu-a-mai-facut-o-miscare-similara-pentru-romania-tache-ciuvica-si-chirieac-reactii-video_934599.html

VEZI ȘI: Premierul Ciolacu, în aeroport, alături de românii din Fâșia Gaza: În seara asta vor dormi în România, în siguranță! / galerie foto 

Premierul Marcel Ciolacu a postat, pe Facebook, imagini din aeroport, cu românii evacuați din Fâșia Gaza, după ce teroriștii Hamas au declanșat un război împotriva Israelului acum mai bine de o lună:

„Am fost copleșit să văd bucuria și speranța din ochii copiilor care au scăpat din infernul din Gaza.

În seara asta vor dormi în România, în siguranță!

Sunt recunoscător autorităților din Egipt, Israel și Qatar pentru contribuția semnificativă la evacuarea în siguranță a cetățenilor români.

Guvernul României va acționa în continuare pentru a facilita evacuările prin toate mijloacele pe care le avem la dispoziție“, a scris premierul Ciolacu pe Facebook. Vedeți foto aici - https://www.dcnews.ro/premierul-ciolacu-in-aeroport-alaturi-de-romanii-din-fasia-gaza-in-seara-asta-vor-dormi-in-romania-in-siguranta-galerie-foto_937324.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel