Ipoteză cu privire la scandalul din USL. Care ar fi scopul

Screen Shot 2013-05-17 at 4.47.08 PM
Screen Shot 2013-05-17 at 4.47.08 PM

Europarlametarul Cristian Preda a lansat o ipoteză cu privire la scandalul din USL. El susține că sunt zvonuri cu privire la această ipoteză de două-trei săptămâni. Europarlamentarul subliniază că "PNL a trecut guvernarea pe plan secund, pentru a afla răspuns la o singură întrebare: caută Ponta o altă majoritate?". 

Cristian Preda scrie, pe blogul personal "Zvonul acesta a fost lansat acum 2-3 săptămâni, iar PNL pare să se fi hotărât să testeze rezistența coaliției USL, folosind figura lui S.R. Stănescu, secondat de mereu disponibilii V. Ciorbea și S. Ilieșiu".

PSD, testat de PNL

Europarlamentarul mai scrie "Testul a parcurs deja mai multe etape: scandal pe marginea unor presupuse interceptări ilegale, amenințări cu moțiuni, invocarea unei guvernări fără protocol, apeluri la calm, scuze publice improvizate etc.. Un răspuns e amânat pentru luni, dar probabil că această criză e abia la început".

PNL- PDL, complici împotriva coabitării?

Cristian Preda susține că există o complicitate între PNL și PDL, una împotriva coabitării. Europarlamentarul scrie "PDL a lăsat critica guvernării pe plan secund, pentru a căuta la rându-i un răspuns, dar la o altă întrebare: se mai pot câștiga voturi atacându-l pe Traian Băsescu?".

Prin urmare, europarlamentarul constată un atac al celor două partide împotriva actorilor coabitării "Reunind cele două aspecte, descoperim că PDL și PNL atacă actorii coabitării".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel