Ionuţ Stroe (PNL): Fuziunea PMP-UNPR, gest disperat. Legătura cu Ponta

Deputatul Ionuţ Stroe, preşedintele PNL Craiova, a declarat că fuziunea fuziunea PMP-UNPR reprezintă un gest disperat de supravieţuire a liderilor centrali ai celor două partide în perspectiva obţinerii unor mandate de parlamentar.

'Un fapt inedit, aşa-zisa fuziune dintre PMP şi UNPR este un gest disperat de supravieţuire nu neapărat a acelor două partide ci a liderilor centrali ai acestora. Este vorba de perspectiva unor mandate în Parlament pe care cu disperare încearcă a şi le negocia fie cu partide mai mari fie în a se asocia cu partide mici pentru a-şi salva propria piele', a spus Stroe, în cadrul unei conferinţe de presă.

Fostul purtător de cuvânt al PNL a mai afirmat că potenţialul electoral al acestei fuziuni este 'undeva în marja de eroare a oricărei cercetări sociologice'.

Stroe a catalogat fuziunea dintre PMP şi UNPR drept 'o situaţie hilară, care în politica românească nu e nici prima şi cu siguranţă nu va fi nici ultima', afirmând că există o alianţă PSD-PMP 'neasumată'.

[citeste si]

'Această alianţă PSD-PMP funcţionează de ceva vreme chiar dacă neasumată sau nedeclarată cel puţin la nivelul declaraţiilor publice. Există asemănări între ceea ce spune acuzatul Victor Ponta şi Traian Băsescu, iar numitorul comun al acestei alianţe oculte este tocmai această luptă împotriva statului de drept care e influenţată zice-se politic în a lovi în anume partide sau politicieni. Prin urmare, ce aliat poate fi mai bun pentru Victor Ponta în a lupta împreună împotriva justiţiei decât vechiul combatant politic Traian Băsescu?', a mai afirmat Stroe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel