Urmărește emisiunea live



Ionuţ Stroe: În Craiova, în afară de PNL şi PSD, niciun alt partid nu poate trece pragul electoral

Deputatul Ionuţ Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, a declarat, miercuri, că în acest moment în Craiova spectrul politic este polarizat între PNL şi PSD şi, potrivit, sondajelor de opinie, niciun alt partid nu poate trece pragul electoral pentru a intra în Consiliul Local. În consecință, deputatul PNL i-a îndemnat pe cei care-și doresc plecarea administrației de stânga să nu-și mai irosească votul spre alți candidați care se revendică de dreapta și să-l investească în candidatul liberalilor.

 'În momentul de faţă, în Craiova spectrul politic este polarizat între PNL şi PSD. După cum arată sondajele de opinie, niciun alt competitor electoral în Craiova nu poate face pragul pentru a intra în CL Craiova', a spus Stroe în cadrul unei conferinţe de presă, citat de Agerpres.

Stroe a mai afirmat că cetăţenii Craiovei trebuie să acorde 'maximă eficienţă şi utilitate votului' şi dacă îşi doresc altă administraţie decât de stânga, atunci să îl aleagă pe Pavel Badea, candidatul PNL la Primăria Craiova.

'Ţinând cont de acest aspect, completând şi cu o lege nedreaptă care nu îţi asigură legitimitate sau reprezentativitate în funcţia publică - mă refer la legea alegerii primarului într-un singur tur -, mesajul nostru ar fi că este nevoie mai mult ca niciodată că cetăţenii ar trebui să acorde o maximă eficienţă şi utilitate votului lor şi să investească în cei care într-adevăr se bat în aceste alegeri. În Craiova este vorba de Pavel Badea şi Lia Olguţa Vasilescu - PNL şi PSD. Consider că este puţin lipsit de folos să iroseşti votul în alţi candidaţi care se revendică a fi în zona de dreapta şi bine ar fi în condiţiile în care îşi doresc o altfel de administraţie şi nu de stânga în acest oraş, să investeşti votul în Pavel Badea şi în PNL. Este evident acest lucru: avem stânga, dreapta, avem două blocuri mari politice în acest oraş, competiţia asta este şi îi invităm pe toţi craiovenii care doresc să pună capăt administraţiei PSD-iste, să dea votul lor către PNL', a mai afirmat Ionuţ Stroe, care este şi directorul de campanie al lui Pavel Badea. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel