Ionuț Popa, la un pas să-și linșeze jucătorul: Îmi crapă inima

Ionuț Popa (65 de ani), antrenorul celor de la UTA Arad, a fost la un pas să-și linșeze propriul jucător, Norbert Janos, chiar la ultimul fluier al arbitrului, după ce acesta a ratat neverosimil o situație de a aduce victoria pentru „Bătrâna Doamnă” în partida de la Ploiești, în compania Petrolului, scor 2-2.

"E un jucător care zboară de la echipă imediat, din acest moment el nu mai face parte din echipă. E și un jucător-problemă, permanent. Ați văzut ce a făcut pe teren, când venea la pas și în apărare și în atac. Ați văzut și faza aia la care orice spectator dădea gol, făcea preluare și dădea la poartă.

Cred că-l omoram! Îl omoram, ce să fac? Intram la închisoare. Își bate joc de întreg grupul? Îmi crapă inima! Am dat vreo 3-4 afară pentru indolență, pentru lucruri d-astea. Nu mai pot. Sunt antrenor, dau șanse în continuare. Aici e problema, că nu a înțeles nimic. Să plece la Ferencvaros", a declarat antrenorul furios.

Când s-a mai liniștit, în discuția cu presa de după partidă, Ionuț Popa a afirmat că temperamentul l-a făcut „să-l strângă de gât" și că salvarea jucătorului a fost că nu l-a prins. În stilul hilar caracteristic, Popa a recunoscut că ar fi intrat la închisoare, dar că n-ar fi fost o problemă pentru că, ținând cont de vârsta sa, ar fi scris „două cărți" și ar fi ieșit.

"E greu să mă calmez... m-au oprit jucătorii, toți în vestiar. Ce dacă se uită toți? Ăsta sunt eu. Ce să fiu pontos acum, când știu ce fac pentru ei? Am dat bani de la mine din buzunar, să dau prime de joc! Să vină să-și bată joc de munca mea și a jucătorilor? În 10 oameni a presat Petrolul, trebuia să le dăm vreo 3-4 goluri. Au mimat jocul el și Petra. Au mimat, au stat pe teren! Am avut o ieșire nervoasă, la vârsta mea și la cariera mea nu îmi stă bine, dar te scot din pepeni unii jucători", a mai spus antrenorul de la UTA", a adăugat Ionuț Popa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel