Ionuţ Negoiţă, suspedat după scandalul cu Ştefan Bărboianu

Patronul dinamoviștilor, Ionuţ Negoiţă, a fost suspendat 8 luni şi a primit o penalitate de 50.000 de lei după ce l-a acuzat pe Ştefan Bărboianu că ar fi vândul meciul cu Steaua, pierdut de Dinamo cu 3-1.

"Este un prim proces câștigat, voi analiza împreună cu Ștefan dacă o vom ataca. Oricum urmează să ne judecăm și în instanțele civile, unde clientul meu va cere daune morale", a precizat avocatul lui Bărboianu, Dan Idiţă.

Acţionarul FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, l-a acuzat, la 6 mai, pe fundaşul Ştefan Bărboianu, pe care l-a dat afară de la echipă, că nu şi-a apărat corect şansele în derbiul cu Steaua, pierdut de "alb-roşii" cu scorul de 1-3, omul de afaceri precizând că ştie toate detaliile "trădării".

Citește și: Gigi Becali, dezvăluiri despre acuzațiile de blat din derby-ul cu Dinamo

"Nedelcearu a jucat excelent. Îmi vorbea toată lumea de tinerețe, de emoții. Cum a putut el să joace bine, iar Bărboianu să facă două faulturi clare în fața arbitrului? Vorbim de golănie, de ticăloșie. Nu vorbim de despărțire amiabilă, a fost dat afară. Măselele stricate trebuie date afară. Vă aduceți aminte când Mititelu a zis că e un trădător? A avut dreptate Mititelu și am auzit și de la alții. Și-a trădat colegii, a trădat tot ce înseamnă suflarea dinamovistă. De ce? Știu cine, știu locul, știu și despre cât e vorba. Le voi spune în fața autorităților, nu public. Fiecare jucător care va veni la Dinamo va fi bine verificat de acum înainte. Din păcate, mai sunt jucători ca el în fotbalul românesc. Poate vreun fraier ca mine să-l mai ia pe Bărboianu, dar nu cred că va mai juca fotbal. Ticăloșii ca el nu vor mai juca fotbal", a spus Ionuţ Negoiţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel