Ionuț Vulpescu: În PNL se poartă scepticismul. Și fatalismul

Deputatul PSD Ionuț Vulpescu, fost ministru al Culturii în Guvernul Ponta, comentează ceea ce s-a întâmplat azi la PNL, apreciind că este "Din ciclul "100 de ani de dadaism", varianta liberală, faza pe București".

"Din ciclul "100 de ani de dadaism", varianta liberală, faza pe București. Dimineața, Marian Munteanu era candidatul PNL la Primăria Capitalei, ba chiar cel mai bun candidat (în viziunea unanimă a conducerii liberale). La prânz, se depuneau listele pentru Consiliul General, cu Marian Munteanu pe prima poziție. Seara, candidatul s-a dovedit a fi, (cam ca-n telenovela cu "The Real Milli Vanilli"), Cătălin Predoiu. "Nu numai ultimul candidat al PNL, ci chiar viitorul primar general al Capitalei", apud Vasile Blaga.

Doar că dl Predoiu, din păcate, n-a reușit să fie candidatul la prezidențiale nici când a câștigat competiția internă (vă mai amintiți circul?), după cum, deși e candidat la postul de premier de ani buni, încă n-a reușit să câștige nici măcar un colegiu.

În asemenea condiții, clemența noastră se impune de la sine! Iar domnul Predoiu adaugă un "je ne sais quoi" neaoș aerului dadaist care a învăluit liberalismul à la Blaga & Gorghiu. Oricum, dintre cei prezenți la conferința de presă-priveghi, perfect dadaistă și ea, nici măcar domnul Predoiu nu era convins că este "Candidatul". În PNL se poartă scepticismul. Și fatalismul", a scris Ionuț Vulpescu pe pagina sa de socializare.

[citeste si]

Dadaismul este un curent cultural și artistic nonconformist și anarhic îndreptat împotriva rutinei în viață, gândire și artă, dezvoltat plenar între 1916 și 1923 și înființat în Zürich la 6 februarie 1916 de poetul de origine română Tristan Tzara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel