Ionuț Vulpescu, după România - Irlanda de Nord 2-0: Burleanu a ales corect

Editorialistul DCNews, Ionuț Vulpescu, scrie după România - Irlanda de Nord 2-0 că președintele FRF, Răzvan Burleanu, a ales corect când l-a numit selecționer pe Anghel Iordănescu, cel care "rămâne cel mai bun administrator de noroc din istoria echipei naționale".

"România învinge Irlanda de Nord și se îndreaptă spre turneul final din Franța. Iordănescu rămâne cel mai bun administrator de noroc din istoria echipei naționale. La concurență, poate, cu Pițurcă, în zilele lui bune și ale noastre proaste. Din acest punct de vedere, Burleanu a ales corect. Istoria contemporană a echipei naționale pare o sinteză între zarurile lui Pițurcă și iconițele lui Iordănescu.

Deși Lucescu merita poate, la 29 de ani de la meciul care a oprit România din drumul spre Mondialul mexican - atunci când Quinn l-a învins pe Lung și nimeni de la noi nu l-a bătut pe Jennings -, să stea pe banca echipei naționale, măcar la acest meci. Rejucarea din vis de la care să nu mai lipsească Ștefănescu și Cămătaru, iar Hagi să nu mai fie doar căpitan, ci și învingător. Hai România!", a scris Ionuț Vulpescu după victoria obținută de "tricolori" vineri seară, pe Arena Națională.

Vezi și: Mutu îl atacă pe Pițurcă după victoria României cu Irlanda de Nord

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel