Ionuț Stroe (PNL): Prezența lui Victor Ponta la Baku ridică semne de întrebare

Liberalul Ionuț Stroe susține că prezența lui Victor Ponta la Baku, alături de lideri politici controversați chiar în ziua în care a fost subiectul unei moțiuni de cenzură ridică semne de întrebare cu privire la preocupările guvernării.

"Prezența-surpriză a primului ministru Victor Ponta în Azerbaidjan să fie cumva vreo răsplată sau o mulțumire a zilei de ieri (vineri — n.r.) din Parlamentul țării, când o majoritate controlată de PSD l-a salvat de moțiunea de cenzură?", afirmă purtătorul de cuvânt al PNL Ionuț Stroe.

PNL atrage atenția asupra preferințelor pe care le manifestă Victor Ponta pentru compania unor conducători de stat controversați, unii dintre ei recunoscuți ca fiind "promotori ai unor practici anti-democratice".

"Faptul că liderii de la primul nivel al Uniunii Europene au refuzat să meargă la eveniment reprezintă un semnal politic important, iar faptul că premierul român a acceptat prezența pune România într-o situație de dificultate la nivel de percepție generală, iar fotografia premierului român în proximitatea liderului rus, Vladimir Putin, aduce o notă și mai negativă statului român", susține purtătorul de cuvânt al PNL.

Ionuț Stroe spune că secretizarea deplasării la Baku arată anumite "slăbiciuni politice ale premierului față de anumite state din estul Europei și ridică semne de întrebare cu privire la convingerile europene și democratice ale lui Victor Ponta".

VEZI ȘI: Ponta, la deschiderea Jocurilor Europene. Mihalache: Greșeală de politică externă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel