Ionuț Mișa, MESAJ pentru protestatari

Misa: Guvernul se ia la trântă cu paradisurile fiscale. Multinaţionalele taxate
Misa: Guvernul se ia la trântă cu paradisurile fiscale. Multinaţionalele taxate

Ministrul de Finanțe Ionuț Mișa a transmis un mesaj protestatarilor. El le-a cerut să se gândească pentru cine protestează de fapt. 

Ministrul de finanțe spune că românii au fost induși în eroare și au ajuns să protesteze pentru interesul unor companii care au evitat plata taxelor. 

"Am decis să prezint și celelalte măsuri pentru ca toți cetățenii români să înțeleagă care sunt motivațiile reale și având în vedere că văd în spațiul media că există foarte multe încurajări de a ieși în stradă, la proteste vreau să-i rog pe români, înainte de a ieși la proteste, deși e dreptul lor să o facă de câte ori este necesar, să citească această ordonanță, să încerce să înțeleagă ce le-am spus și să gândească singuri, pentru că eu am încredere în români, am încredere în România. Eu sunt român, îmi iubesc țara și am înceredere în ea. Românii să-și pună întrebarea dacă ies in stradă pentru interesul propriu sau pentru interesul unor companii care până astăzi prin diverse mijloace au evitat plata taxelor," a declarat Ionuț Mișa. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel