Ionel Petre: După alegerile parlamentare ne bagă în CARANTINĂ TOTALĂ. Înainte nu, că trebuie să votăm!

Ionel Petre susține că prin anunțarea unor noi restricții se dorește amplificarea panicii, iar din acest motiv prezența la alegerile parlamentare va fi una scăzută.

"Start campanie...Start restricții? "Doar de ochii lumii"!!!

S-a dat startul campaniei electorale pentru alegerile generale din data de 6 decembrie (nu că până acum nu s-a făcut campanie...). Depășirea pragului de 10 000 de cazuri de îmbolnăviri și aproape 150 de morți, doar în 24 h, îi cam încurcă pe politicienii care sunt la putere și vor în continuare putere. În mod normal, s-ar impune carantina totală, dar asta ar însemna și amânarea alegerilor, idee deloc agreată de clasa politică.

"O prezență scăzută la vot"

Au ieșit cu niște posibile restricții, doar pe timp de noapte, că ziua e nevoie de timp și spațiu pentru împărțit pliante... Totuși, amplificarea panicii printre cetățeni, este un plus pentru cei dornici de putere. Se preconizează o prezență extrem de scăzută în secțiile de votare, ceea ce înseamnă o împărțire echitabilă a procentelor între partidele mari cu bazin consacrat. Nici nu au nevoie de mai mult pentru a ajunge în Parlament. Românii sunt tot mai temători, vor ieși din casă doar de nevoie, la job sau la cumpărături, nu vor mai risca să intre în secțiile pline cu zeci de oameni, prin care au trecut alte câteva sute.

Astfel, politicienii se vor alege între ei, își vor ocupa scaunele dorite și apoi vor "închide țara" și la propriu și la figurat. E foarte clar că după alegerile din septembrie numărul îmbolnăvirilor a crescut. Cel mai probabil va exploda și după alegerile parlamentare și clar ne așteaptă carantina totală după. Înainte nu, că trebuie să votăm! Și apoi vom vedea și efectele în economie... Mare grijă, dragi români! Noi suntem singurii care putem preveni îmbolnăvirile! Autoritățile sunt ocupate cu campania electorală.", a scris Petre Ionel pe pagina sa de Facebook.

‼️Start campanie...‼️ Start restricții? ⚠️"Doar de ochii lumii"!!! S-a dat startul campaniei electorale pentru...

Publicată de Petre Ionel pe Vineri, 6 noiembrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel