Dancă, ieșire la adresa lui Andronescu: Niște socialiști care cred că toată lumea e săracă, absolut josnic

Ionel Dancă și Ecaterina Andronescu s-au certat în direct pe tema educației și a pandemiei de COVID-19. 

Totul a pornit după ce Ionel Dancă a spus că în momentul în care Guvernul Orban a preluat guvernarea, România funcționa cu fax.

Ionel Dancă: Funcționa cu fax, în 2020, dacă că puteți imagina. De aici au apărut numeroase erori în raportările legate de cazurile COVID. Am luat țara care funcționa cu fax și, astăzi, copiii mei își fac lecțiile online și, dimineața, înainte să plec la serviciu, aud zgomotele de la Skype, de la alte rețele de socializare...

Ecaterina Andronescu: Eu cred că singura realizare pe care o poate și o anunță PNL-ul în toate ieșirile publice e: PSD e vinovat! Nu cred că putem trece la capitolul realizări altceva! În același timp, eu cred că lumea nu e atât de naivă, iertați-mă, sunt de neacceptat. Să uităm povestea asta!

Acuzații dure. Schimb de replici acide

Ionel Dancă a încercat să o întrerupă pe Ecaterina Andronescu, moment în care aceasta a reacționat.

Ecaterina Andronescu: Lăsați-mă să vorbesc. Eu v-am ascultat... mă lăsați sau mă întorc la ce aveam de făcut! Eu am avut înțelegerea să vă ascult, vă rog să aveți același comportament. Astăzi, peste un milion de copii nu are nicio tangență cu școala. Mă bucur că domnul Dancă are acasă ce le trebuie copiiilor domniei sale. E bine, dar așa ar fi fost normal să aibă toți copii. 

Ionel Dancă: Eram sigur că asta o să spuneți. Niște socialiști care cred că toată lumea e săracă. De ce vă legați de copiii mei, doamnă?

Ecaterina Andronescu: Sistemul de educație este una dintre principalele victime ale nenorocitului de COVID. Au trecut 9 luni în care ar fi putut să aibă fiecare copil ceea ce au copiii domnului Dancă. Nu suntem într-o asemenea situație. Trebuie să înțelegem că sunt niște urgențe ale acestei țări. 

Ionel Dancă: Haideți, că doamna Andronescu repetă niște plăci plictisitoare. Ce spune doamna mi se pare absolut josnic. Adică facem un atac personal la copiii mei, cum că ei ar fi privilegiați în această perioadă. Mi se pare nedemn! Nimeni nu poate spune despre mine că sunt un privilegiat. 

Ecaterina Andronescu: Eu nu vreau să fie un ping-pong acum. Sunt foarte mulți părinți nefericiți acum. Eu nu i-am acuzat pe copiii domnului Dancă. Domnu Dancă, vă provoc! Insistați la Guvernul din care faceți parte să întoarcem școala la locul ei și să o așezăm pe poziția pe care societatea a stabilit-o dintotdeauna.

Cearta a continuat pe subiectul carantinei 

Ecaterina Andronescu: Nu e vinovat Guvernul că a venit pandemia peste noi, ci pentru că nu se uită la măsurile benefice pe care alții le iau. Noi, cu vocea publică, am spus-o de multe ori. Multe testări, pacienții sunt trimiși în spitale și contacții izolați.

Ionel Dancă: Doamna Andronescu, eu vă cunosc ca pe o doamnă respectabilă. Eu nu cred că puteți minți în așa hal la televizor. Recunoașteți! Ce a făcut PSD când a fost vorba de carantină, de izolarea contacților? Ne-a blocat. 

Ecaterina Andronescu: Vă spun și acum! Când a venit legea aceea în Parlament, părea o lege împotriva oamenilor! Nu poți să închizi oamenii în casă și să pui lacăt pe economie. 

Ionel Dancă: Ei, bine, nu ați înțeles nimic! Da, doamnă, îi lăsăm să răspândească infecțiile! Sigur, nu ați înțeles nimic! Eu nu înțeleg câtă nesimțire mai au să iasă să spună ceva.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.3.1
pixel