Ionel Dancă (PNL), plângere din partea avocatei Mariana Ștefan. SCANDAL, în direct, la România TV

Ionel Dancă, foto: facebook PNL
Ionel Dancă, foto: facebook PNL

Ionel Dancă și avocata Mariana Ștefan au avut un schimb de replici, în direct, la România TV.

În urma dialogului, Mariana Ștefan l-a somat pe Ionel Dancă să-și ceară scuze public, în caz contrar va formula o plângere împotriva acestuia. Discuția a degenerat după propunerea avocatei în ceea ce privește repunerea sistemului de justiție în funcțiune, catalogată de liberal ”visul infractorilor”.

„Încrederea în DNA a scăzut, încrederea în justiție a scăzut. Dacă mergem nu numai în instanțe, în vizită la penitenciarul Rahova, veți vedea că floarea intelectualității se află în penitenciar. Se află profesori universitari, se află profesori de companii naționale care au doctorate și care au făcut ceva pentru România. Se află oameni de afaceri români care au făcut ceva, care au creat locuri de muncă pentru România. Eu spun că procurorii au partea lor de culpă când fac dosare în mod nelegal și trebuie trași la răspundere, dar astfel de dosare pleacă în instanțe. Hotărârile judecătorești nu le mai dau procurorii, le dau judecătorii. Ce facem cu întreg sistemul? 

(...)

Știți cum am putea să repunem sistemul de justiție în funcțiune? Să avem o lege, poate nu de amnistie, dar de grațiere, să avem un moment zero. Iar dacă încalcă cineva legea, atunci să fie sancționat”, a spus avocata, precizând că în caz contrar vom avea dosare „precum dosarul lui Ponta, precum dosarul lui Sebastian Ghiță”. 

[citeste si]

În momentul următor, Ionel Dancă, purtătorul de cuvând al PNL, a declarat că acesta este ”visul infractorilor”. Gelu Vișan, aflat în studio, l-a întrebat dacă ”doamna avocat este purtătorul de cuvânt al infractorilor”. 

Ionel Dancă a continuat și a precizat că: ”e visul infractorilor! Amnistia, grațierea, e visul infractorilor”. 

„Să știți că doamna Andronescu (nr. - Ionel Dancă a avut un dialog mai aprins cu Ecaterina Andronescu) a fost extrem de elegantă, eu nu pot să fiu la fel cu dumneavoastră și s-ar putea să vă formulez o plângere. Îl rog pe purtătorul de cuvânt al Partidului Național Liberal să-și ceară scuze, privitor la expresia pe care a formulat-o la adresa mea pentru că în caz contrar eu mâine voi formula plângere. Voi cere înregistrarea emisiunii”, a precizat avocata.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel