Ionel Dancă, ATAC FRONTAL. S-a dus pornit pe Nicușor Halici, în PIAȚĂ: Vă e frică că se închide?

Ionel Dancă, însoțit de Ion Ștefan, s-a contrat, în public, cu Nicuşor Halici, preşedintele Comisiei Juridice a Camerei Deputaţilor, pe tema închiderii piețelor. 

Măsura care a supărat cel mai mult, dintre cele care se aplică de luni, a fost cea a închiderii piețelor. Ionel Dancă, șeful cancelariei premierului Ludovic Orban, aflat la Focșani, după o întâlnire cu toți primarii din județ, a fost filmat într-o piață deschisă, în momentul în care s-a dus direct spre Nicușor Halici, pe care l-a luat la întrebări: ”Vă este frică că se închide piaţa? Haideţi, spuneţi-le oamenilor!”.

Dancă a tunat și a fulgerat, într-o ceartă teatrală, ce a părut mai mult un monolog. Nicuşor Halici, preşedintele Comisiei Juridice a Camerei Deputaţilor, doar i-a salutat, moment în care Ionel Dancă a venit cu întrebările și acuzațiile în rafală, lăsând impresia că PSD ar fi lansat un fake news cu privire la închiderea tuturor piețelor. ”Spuneţi-le oamenilor adevărul. De ce ieşiţi şi le spuneţi minciuni şi îi băgaţi în sperieţi?” a continuat Ionel Dancă. ”Știți ce am vorbit măcar cu oamenii acum?” l-a întrebat Halici. ”NU” a răspuns Dancă, adăugând că ”dvs. de la PSD îi speriați că se închid piețele”. Dar un asemenea fake news nu a existat, de la începutul înțelegându-se că se închid toate piețele aflate în spații închise. 

În ciuda faptului că Nicolae Halici nu avea o atitutine de ceartă, Ionel Dancă urla: ”Nu mai mințiți oamenii”. ”Nu mințim, voi distrugeți poporul ăsta” i-a replicat Halici. ”Nu s-a distrus nimic, hai, Nicușor” i-a spus un alt reprezentant PNL, aflat lângă Dancă, adăugând: ”Noi avem un an, s-a împlinit un an”. ”Așa, și? Și ați împrumutat țara cât a împrumutat-o PSD-ul în patru” i-a spus Halici, moment în care respectivul politician i-a replicat: ”Nu mai crede toate prostiile, măi”. ”Măi, Cătălin, uită-te în ochii mei, nu-mi spune mie că să nu mai cred toate prostiile, pentru că eu am fost acolo, cum ai fost și tu” i-a spus Halici. În acel moment, a intervenit Dancă, cel care a recunoscut împrumuturile, dar a dat vina pe PSD, susținând că împrumuturile ar fi fost pentru toate restanțele și datoriile făcute de PSD, arată filmarea publicată de Adevărul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel