Ionel Bogdan, PNL Maramureș, mesaj furtunos contra lui Orban

Ionel Bogdan, președintele PNL Maramureș, consideră că evenimentele politice impun o analiză serioasă cu privire la rezultatele echipei de conducere a PNL. 

”Consider că este absolut necesară convocarea unui Birou Permanent Naţional al partidului, în cadrul căruia să fie prezentat un raport al activităţii Biroului Executiv Central şi al preşedintelui Ludovic Orban.

PNL este în acest moment la limita încrederii românilor, nu oferă o alternativă credibilă şi trebuie să întărim acest partid în jurul valorilor liberalismului autentic. Cred că este necesar să arătăm oamenilor nu doar o viziune şi o ideologie, ci şi o formaţiune puternică care poate să reprezinte România şi românii. Avem nevoie de o analiză serioasă pentru a vedea care sunt cauzele care au făcut din PNL un partid incapabil să negocieze serios viitorul partidului şi al ţării. Iar după această analiză trebuie să trecem la fapte. Ne aşteaptă alegeri importante anul viitor şi în lipsa unor măsuri ferme riscăm să nu putem fi acea alternativă pe care o aşteaptă românii la această guvernare dezastruoasă.

Cutremur în PNL

Principalul obiectiv trebuie să fie coalizarea tuturor partidelor de dreapta în jurul PNL, încă cel mai mare partid de opoziţie. Pentru a atinge acest obiectiv e nevoie să demonstrăm că avem strategie şi soluţii credibile, care pot mobiliza electoratul nostru şi îi pot convinge pe români să iasă la vot. Nu putem să mai fim în continuare o locomotivă cu aburi cu pretenţii de tren de mare viteză. De noi depinde să schimbăm această percepţie şi să devenim acel partid de care e nevoie în România. Românii aşteaptă de la noi soluţii viabile pentru ţară şi noi avem obligaţia de a le găsi şi de a le aplica. Doar prin măsuri ferme şi convingătoare putem recupera încrederea românilor în PNL. Trebuie să demonstrăm că noi suntem soluţia. Românii nu ne mai cred pe cuvânt şi aceasta este exclusiv vina noastră. O vină pe care trebuie să ne-o asumăm de la vârful partidului până la ultima organizaţie locală. Eu mi-o asum” a afirmat Ionel Bogdan, conform presei locale, citate de Adevărul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel