Ionel Arsene, mesaj pentru Orban: Asta e realitatea, nu ceea ce aberați în fața camerelor

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Președintele PSD Neamț, Ionel Arsene, i-a transmis un mesaj premierului Ludovic Orban.

"Penibilul nostru premier! Domnule Orban, ați cuvântat ceva despre administrațiile locale conduse de PSD, despre problemele acestor comunități, pe care Guvernul ce-l conduceți le neglijează total! Domnule Orban, noroc că suntem oameni gospodari și nu ne lăsăm în baza voastră, că ar fi vai și amar de viața oamenilor care ne-au ales să îi reprezentăm!

"Am făcut în Neamț ce nu au făcut mulți liberali la un loc"

Află, stimate premier, că am făcut în Neamț, în acest mandat de președinte de Consiliu Județean, ce nu au făcut mulți liberali la un loc. Infrastructura rutieră nemțeană e modernizată, la momentul actual, în procent de 90%. Guvernarea PSD a alocat județului pe care îl reprezint, prin PNDL, sume pe care nu știți să le citiți, ca să modernizăm localitățile nemțene. Avem grădinițe, școli, parcuri, dispensare apărute datorită muncii mele și a colegilor mei social-democrați, care conduc primării! Și lista obiectivelor e lungă.

"Asta e realitatea, nu ceea ce aberați în fața camerelor"

Important este că am făcut și voi face tot ce e omenește posibil pentru ca nemțenii să fie mulțumiți de nivelul de trai, de o infrastructură adevărată și mai vreau să știe că nu îi voi abandona niciodată, așa cum ați făcut-o dumneavoastră, lăsându-i fără spital, în grele suferințe! Asta e realitatea, nu ceea ce aberați în fața camerelor de luat vederi! Cu toții am așteptat strategii coerente și rezultate, dar ați știut doar să vă bateți joc de o țară întreagă. Rușine, PNL!", a scris Ionel Arsene pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel