Ionel Arsene, atac la PNL: V-ați bătut joc de români

Ionel Arsene, președntele PSD Neamț, atacă Guvernul Guvernului, după ce măsurile  pentru starea de alertă au fost anunțate cu puțin timp ca acestea să intre în vigoare.

„Peste 20 de milioane de români umiliți în ultimul hal! Țară fără conducători, dar cu falși lideri fără coloană vertebrală! Îndurăm cea mai mare palmă dată poporului de către peneliști!

Oricâte tâmpenii a făcut Guvernul PNL, asta cu totala nepregătire a stării de alertă le întrece pe toate! Liberalii au aruncat țara într-o degringoladă cum numai în evul mediu se mai întâlnea! Nu știm de reguli, nu știm cum ne putem trăi viața fără a intra sub incidența legilor!

După ce în 6 luni, de la preluarea guvernării, ați reușit să falimentați economic țara, să îngropați turismul și industria, să creșteți la un nivel istoric numărul șomerilor și să înecați România în datorii, a venit criza de COVID-19, ca să dovediți cu prisosință cât de ticăloși și incapabili sunteți!

V-ați bătut joc de români în toată această perioadă, neplătindu-le la timp șomajul tehnic, sporurile pentru personalul medical şi salariile părinţilor care stau acasă cu copiii. Dar ați reușit să vă mișcați cu maximă eficiență atunci când a trebuit să trimiteți forță de muncă la export, nemaiținând cont de măsurile de siguranță impuse de pandemie.

Pandemia ne-a prins în cea mai dezbinată formulă de viață publică și politică. Cu un Guvern puturos la cârma țării, care nu a fost în stare să întocmească un proiect de lege nici în 60 de zile, cu un președinte care a folosit ura ca atitudine publică, ura ca proiect politic, inclusiv ca un criteriu de evaluat oameni și comunități, cu nenumărate încălcări ale legilor și Constituției, soarta României este pusă la grea încercare.

Improvizația a fost atributul perfect al Guvernului și a dus la ratarea oportunităților apărute la nivel de Comisie Europeană. Economia a fost îngenunchiată de țeparul Cîțu, care nu a venit cu vreun plan de măsuri economice nici măcar la nivel minimal. Constituția a devenit o cărțulie lipsită de importanță, liberalii ajungând să fie de un penibil rar, iar Guvernul Orban se dovedește cea mai mare țeapă dată românilor vreodată.

Va veni în scurt timp momentul când veți da socoteală în fața românilor! Ascundeți-vă, că vă crapă obrajii de rușine, incompetenților!", a scris liderul PSD Neamț pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel