Ion Ţiriac va candida la preşedinţia FR Tenis

Ion Tiriac
Ion Tiriac

Ion Țiriac (80 de ani) și-a depus candidatura la președinția Federației Române de Tenis. Adunarea Generală a Federației Române de Tenis, în cadrul căreia se va alege noul președinte, este programată pentru data de 19 iunie, la Centrul Național de Tenis din București.

"Ar fi un lucru foarte bun, dacă ar candida la președinția Federației Române de Tenis. Prin tot ce a făcut în viața asta, a arătat că este capabil de orice. Tenisul românesc ar avea numai de câștigat dacă va fi dumnealui acolo", spunea Simona Halep înainte de Roland Garros.

George Cosac nu va candida

Actualul preşedinte al Federaţiei de Tenis, George Cosac, a anunţat că dacă Ion Ţiriac va candida pentru această funcţie, el se va retrage şi nu îşi va mai depune dosarul. 

"Indiferent de problemele care sunt şi de cei care sabotează, boicotează şi pun piedici actualei conduceri, activitatea federaţiei merge mai departe ca şi până acum. Eu voi decide în zilele următoare dacă voi candida la următoarele alegeri. Dar dacă domnul Ţiriac îşi menţine intenţia de a candida şi de a deveni preşedintele Federaţiei Române de Tenis, atunci cu siguranţă eu nu voi mai candida", a spus Cosac. 

Pe lângă Ion Ţiriac, pentru şefia tenisului românesc vor mai candida Răzvan Itu – actualul director general la FRT, Ion Ţupa – preşedintele TC Herăstrău, Liviu Ursuleanu – TC Livone şi (surpriză) Marius Vecerdea – Pamira Sibiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel