Ion Stan, deputatul PSD de Dâmbovița, ridicat de DNA

Ion Stan, deputatul PSD de Dâmbivița, a fost ridicat, joi,  de procurorii DNA. Acesta este acuzat pentru trafic de influență, după ce a pretins unui om de afaceri suma de 1,3 miliane lei pentru obținerea unor contracte cu statul.

 Deputatul Ion  Stan, șeful Comisiei de control a SRI, a fost ridicat de DNA pentru trafic de influență. Acesta ar fi cerut 1,3 milioane de lei pentru a obține contracte publice, din care ar fi primit suma de 750.000 de lei.

Ion Stan a condus organizația județeană a PSD Dâmbovița până în vara acestui an, când a fost înlocuit de actualul președinte al CJ, Adrian Țuțuianu. Făcând parte din vechea gardă a PSD, Ioan Stan a reușit să rămână pe lista  de candidați pentru Camera Deputaților, într-un colegiu, după cât se pare, eligibil pentru alegerile din 9 decembrie.

Ion Stan a intrat în conflict cu organizația județeană a PSD din timpul campaniei electorale pentru alegerile locale. Deputatul a fost acuzat de  lipsa de implicare în îndepărtarea din partid a celor care erau de partea președintelui PDL Dâmbovița, Florin Popescu, care ulterior a pierdut președinția Consiliului Județean.

 Atunci s-a vorbit despre deputatul Gheorghe Ana, deputatul Ion Dumitru și președintele PSD Târgoviste, Victor Sanda, fapt ce a dus și la decizia de înlocuire a lui Ion Stan de la conducerea organizației județene a PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel