EXCLUSIV  Ion Prioteasa, proiectele care vor schimba Scorniceşti. Ce își propune - video

Ion Prioteasa
Ion Prioteasa

Ion Prioteasa, primarul oraşului Scorniceşti, în cadrul unui interviu acordat DC News, a vorbit despre proiecte importante, unele atrase prin fonduri europene.

"Din 2016 sunt primar la Scornicești. În perioada 2008 – 2016 am fost viceprimar. În stagiunea 2014-2020, am pregătit proiecte pentru anveloparea blocurilor. Am primit răspunsul pentru ele. Intră în fază de analiză financiară. Am mai făcut un proiect pe Ordonanța 28 pentru asfaltarea drumurilor comunale și sătești. La infrastructură, Scornicești, în ziua de azi, stă foarte slab. Drumul național trece prin mijlocul orașului. Toate țin de orașul Scorniceşti. Au aderat la el trei comune, a fost decret guvernamental", a declarat primarul Ion Prioteasa.

Revenind la proiecte, primarul a dezvăluit că, pentru canalizare și apă, "ne-am înscris în Compania de Apă Olt, companie județeană. Prin proiecte, s-a făcut extindere încă în trei sate. În această stagiune mai urmează canalizare de apă pe 22 de km în satele componente".

Alte proiecte importante

"Blocurile, care arată foarte slab, sunt proprietate privată. Consiliul Local nu poate să arunce bani, astfel că am făcut un proiect pentru zece blocuri, să vedem dacă va trece. Pe Ordonanța 28, avem asfaltarea a 22 de km de drum comunal, pentru că drumurile sunt din pământ. Am mai făcut o reabilitare a căminului cultural, tot pe fonduri europene, să vedem dacă va trece. De asemenea, există și proiect pentru reabilitare grădiniță cu program prelungit și școala generală din centrul orașului", a spus primarul.

Răspunsul complet, mai jos:


Interviul integral poate fi urmărit aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel