Ion Mocioalcă: Regiunea Vest, înscrisă pe axa de dezvoltare a României

mocioalca
mocioalca

 Ales printre cei opt vicepreședinți regoinali în cadrul Congresului PSD de sâmbătă, deputatul PSD de Caraș-Severin, Ion Mocioalcă, își reafirmă, într-un comunicat de presă, sprijinul pentru regiunea Vest din care vor face parte județele Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș.

"Vreau să multumesc tuturor participanților, delegați și invitați la Congresul PSD pentru două zile excepționale și mai ales pentru sprijinul și încrederea oferite și care mă obligă. Avem responsabilitatea guvernării si responsabilitatea să arătam României în ce direcție vrem să o ducem. De luni, din nou la treabă! Guvernăm România si suntem cel mai puternic si cel mai modern partid al României, așa cum bine a subliniat președintele reales, Victor Ponta", se arată în comunicatul noului vicepreședinte regional, Ion Mocioalc".

"În calitate de vicepresedinte regional ales, pentru judetele din zona de vest, pot spune că misiunea mea este aceea de-a mă ridica la înălțimea așteptărilor și de a răspunde solicitărilor, nevoilor și speranțelor, tuturor, în egală măsură. Nu este o misiune ușoară, însă, cu siguranță că munca în echipă va da și roadele mult așteptate, pentru că ne stă în putință. Și vom reuși!

Am spus de la-nceput că regiunea de vest are nevoie de o reprezentare de la Bucureşti. Acesta a fost, cred, unul din motivele principale pentru care am fost ales vicepreşedinte al PSD. Autoizolarea conduce totdeauna la eşec. Este foarte important să putem prezenta problemele şi proiectele noastre în cadrul forului central al partidului, mai ales că PSD se află acum la guvernare. Delegaţii PSD din cele patru judeţe ale regiunii au înţeles foarte bine acest lucru. Dovadă este rezultatul obţinut în cadrul congresului.

 Congresul s-a terminat şi acum trebuie să trecem la treabă. Depinde de noi să ne impunem punctul de vedere în cadrul partidului. Este nevoie, mai întâi, de consolidarea filialelor judeţene în vederea atingerii obiectivelor electorale din următorul an: alegerile pentru Parlamentul European şi alegerile prezidenţiale. Chiar dacă fac parte din organizaţia Caraş Severin, voi fi un vicepreşedinte dedicat tuturor judeţelor din regiune, fără discriminare. Sunt convins că voi alcătui, împreună cu liderii filialelor judeţene, o echipă puternică şi unită, care să înscrie regiunea de vest pe axa de dezvoltare a României. Este un moment bun pentru PSD, care se va transforma într-un moment bun şi pentru regiunea de vest. Indiferent din ce poziţie - deputat, preşedinte de consiliu judeţean sau vicepreşedinte de partid - datoria noastră rămâne aceeaşi, de a lucra pentru binele oamenilor", conchide deputatul PSD de Caraș-Severin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel