Ion Marin, discuție privată cu Traian Băsescu. Mesaj pentru buzoieni-exclusiv

Ion Marin, fostul şef al IPJ Buzău, candidat al MP pentru funcţia de primar al municipiului Buzău, a povestit în exclusivitate pentru DC News care sunt impresiile sale după întâlnirea de sâmbătă cu președintele Traian Băsescu.

DC News: Ce sfaturi v-a dat Traian Băsescu pentru câștigarea Primăriei Buzău?

Ion Marin: După discuțiile cu acest om puternic am rămas cu niște impresii care pot fi sintetizate în două cuvinte: angajament și determinare. Am discutat și tête-à-tête cu domnul Traian Băsescu, iar din experiența sa a formulat câteva recomandări și am reținut că este bine să marșăm pe ideea de ce va fi. Să nu privim în urmă. Ne-a cerut să ne axăm pe credibilitate și proiecte.

DC News: Credeți că are șanse Buzăul să scape de PSD? Vă întreb pentru că spuneați chiar astăzi că Buzăul nu mai este roșu.

Ion Marin: Răspunsul acesta depinde și de noi, cei de la Mișcarea Populară, dar depinde și de oamenii care vor recepta mesajul nostru. Esența mesajului este de schimbare, schimbare în bine. Mișcarea Populară este o formațiune politică relativ tânără care nu a fost infestată, o formațiune cu oameni care chiar vor să facă ceva pentru a aduce o stare de normalitate la Buzău.

(w670)

DC News: Dacă veți deveni primar al Buzăului, ce lucru bun ați aplica din mandatul președintelui Băsescu?

Ion Marin: Atât timp cât ești în limita legii, indiferent de atacurile și mizeriile care îți vor fi aruncate trebuie să mergi înainte pentru că abia atunci îți vei da adevărata valoare și oamenii vor înțelege că ești pentru ei și te zbați pentru ei. Acest lucru l-am înțeles de la domnul Traian Băsescu.

DC News: După întâlnirea cu președintele, ce mesaj le transmiteți buzoienilor?

Ion Marin: Un mesaj simplu: dacă vreți normalitate alegeți Mișcarea Populară. Dacă aș ajunge primarul Buzăului aș introduce ideea de legalitate.

Traian Băsescu, sâmbătă la Buzău

Peste 400 de membri şi simpatizanţi ai MP Buzău au participat, sâmbătă, la lansarea în cursa electorală a 41 de candidaţi pentru primăriile din judeţ, în prezenţa liderului formaţiunii.
Printre candidaţi s-a aflat şi fostul şef al IPJ Buzău, Ion Marin, candidat al MP pentru funcţia de primar al municipiului Buzău.

Traian Băsescu a cerut candidaţilor MP la primării ca, pe lângă credibilitate, să se axeze pe proiecte.

[citeste si]

'În judeţul Buzău, din 13 parlamentari, cinci sunt cu dosare penale. Să le arătăm cetăţenilor că avem soluţii. Avem un singur adversar, acest conglomerat care este USL, cu cele două partide componente, PSD şi PNL, care şi-au dat mâna, dar aceste partide şi-au terminat mandatul pentru România', a mai declarat Băsescu.
Preşedintele MP a cerut organizaţiilor locale să ţintească primul loc şi să valorifice erodarea electorală a celor două partide, PSD şi PNL.

Cine este Ion Marin, candidatul PMP la Primăria Buzău

Ion Marin are 53 de ani, s-a născut în judeţul Argeş, este căsătorit şi are un copil. A absolvit Academia de Poliţie în anul 1986 şi este licenţiat al Facultăţii de Drept din anul 2000. A lucrat până în 1990 la Bucureşti, după care a ajuns la Buzău unde a activat ca poliţist în diferite structuri ale IPJ. Ion Marin a fost şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Buzău între anii 2009 şi 2012.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel