Ion Țiriac - Simona Halep: Ce spune fostul manager despre colaborarea cu jucătoarea de pe locul 3 WTA

Ion Țiriac a oferit un răspuns amplu, luni, când a fost întrebat despre colaborarea cu sportiva româncă de pe locul 3 WTA, Simona Halep.

Vezi și: Wim Fissette, gest bizar după despărțirea de Simona Halep

"Simona Halep are un manager, care acum şapte ani, când a câştigat Roland Garros ca junioare, a crezut foarte mult în ea. Dar e un manager care îşi face datoria.

Schimbă un antrenor cu altul. Tenisul este diferit. În tenis, jucătorul plăteşte antrenorul. Eu în viaţa mea am văzut un singur antrenor care a venit la mine şi mi-a zis: «Mie îmi pare foarte rău, nu voi avea niciodată banii pe care îi am de la Becker, dar nu pot să-l ajut cu nimic. El pleacă din turneu, face ce vrea, el mă plăteşte». Aici însă nu e cazul, atunci când e bun antrenorul, trebuie să spună în două secunde dacă e bun.

Simona Halep are o echipă a ei, care se ocupă de ea. Sigur că îmi dă bună ziua, mă mai întreabă şi despre ce e vorba. Ea este o mare sportivă. Nu cunosc dacă i-ar fi mai bine cu un antrenor român. Nu vreau să mă exprim, pentru că nu l-am cunoscut nici pe celălalt, nu-l cunosc nici pe domnul care vine acum. Ceea ce ştiu este că are foarte mult spaţiu de progresat. Acum depinde de cât de mult doreşte şi dumneai. Dar e o mare sportivă", a declarat Ion Țiriac, potrivit Mediafax.

Citește și: Simona Halep face lumină: Ce relație are cu Ion Țiriac

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel