Ion Țiriac: În acest domeniu sunt arogant, megaloman și fără respect!

Ion Tiriac
Ion Tiriac

Ajuns la 78 de ani, Ion Ţiriac rămâne un nume cu rezonanţă în tenisul modern. Pe lângă faptul că deţine puternicul turneu de la Madrid, cel mai bogat român are în continuare o influenţă foarte mare în sportul alb şi aduce în discuţie o problemă mare cu care se comportă antrenorii de tenis.

Țiriac spune că în ceea ce privește antrenoratul în tenis, recunoaște că în domeniu este ”arogant, megaloman și fără respect”.

"Ca să pot să-mi dau părerea despre un jucător de tenis, eu trebuie să stau cu el o săptămână şi să-l văd. Cum se trezeşte, cum merge pe stradă, cum mănâncă, cum ţine racheta şi cum face acele patru-şase ore de antrenament pe zi. Cu tot respectul, dacă există un domeniu în care sunt arogant, megaloman şi fără respect, antrenoratul în tenis este acela. Începând cu Ilie Năstase, care n-a fost al meu...Dar ceilalţi, Villas, Becker, Leconte, Safin, Ivanisevic...Toţi copii ăştia au ajuns numărul unu în lume! Ia-l tu pe Djokovic, cu care Becker a fost bun prieten, ca partener de discuţie...Ia-l pe Djokovic, ia un milion şi du-te acasă!

Meseria de antrenor de tenis este foarte dificilă. În special dacă ai un jucător mare, în special dacă eşti foarte bine plătit şi în special dacă nu ai o personalitate mai mare decât a jucătorului", a declarat Ţiriac, la Telekom Sport, potrivit Prosport.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel